Anonimen -> izpit za avto (24.3.2005 7:39:48)
|
Društveni in občinski test je bil 100%, na praktičnem delu pa sem prvič padla, ker me je tip dobesedno zaj.... Ne morem kako drugače rečt. Za drevesom je stal znak prepovedan promet za vsa vozila, delno zakrit s krošnjo, cesto je mimo prehoda za pešce hotel v križišču nekdo prečkat, on od zadaj je bil tiho, kar pomeni, da bi morala peljati ravno, točno v tisto ulico, kjer je stal tisti znak... :(:((:grrr::grrr::grrr: In sem ga ubogala, potem pa padla. Drugič so se mi roke tako zelo tresle, da sem se bala, da volana ne bom mogla prijet. Pa mi je ati zjutraj (na tešče, da se ve!) dal 0,3 borovničevca za pomiritev. Povem vam, da sem bila tako zrelaksirana in da mi je bilo kar malo vseeno, če bom naredla ali pa ne. No, to je bilo, ko sem bila stara 20 let, alkohola nisem pila nisem niti takrat, še ga danes ne... In sem ga naredla v drugo. Seveda z napakami, ampak naredla sem ga pa le. Joj, če bi moj inštruktor vedel, da sem zjutraj stegnila ta kratkega, bi se verjetno tudi on stegnil...:)-:)-:)- P.s.: Aja, še to - da ne boste mislili, da sem pristaš pitja alkohola in vožnje avtomobila!
|
|
|
|