lekadol c plus (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sye -> lekadol c plus (29.10.2008 20:51:40)

Danes se mi je zgodila ena neumnost. Mojemu sem naredila čaj, ker je prehlajen. Na mizi je pustil polno šalco čaja in sem jo veselo popila in natočila novo, nakar mi je, ko se je vrnil iz kopalnice, povedal da je v tisti čaj stresel en prašek lekadola c plus. Ali je lahko kaj narobe, glede na to da v navodilih piše, da ni priporočljivo. Sem v začetku 20ega tedna, pa trenutno nč prehlajena in nizko nosim.

Tako sem jezna, že tako je lahko toliko stvari narobe, potem pa še ta neumnost.

Anonimen -> RE: lekadol c plus (29.10.2008 20:53:27)

Nič ne bo.
Jaz sem jemala kafetine v nosečnosti.
Pač v navodilih mora pisati.
saj v nosečnosti tudi dobiš AB,kjer piše ni priporočljivo

birdy -> RE: lekadol c plus (29.10.2008 20:58:16)

Nč bat, ravno lekadol je tist ki je v nosečnosti vredu. Ma, tole sem mal čudn napisala, v nosečnosti lahko jemlješ Lekadol. Pač si ponesreči ga tokrat vzela. Če ga ne misliš ponesreči vsak dan več doz jemat je vredu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ta zadnji stavek je mal heca, da ne boš narobe razumela.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sye -> RE: lekadol c plus (29.10.2008 21:07:42)

Ne bom po pomoti ponavljala. Hvala da ste me mal pomirile, ampak čisto na vse moraš biti pozoren. Ko še nisem bila noseča, se mi je zdelo, da nekatere komplicirajo, zdaj pa se mi di, da sem še jaz začela in me ves čas nekaj skrbi.

lexl -> RE: lekadol c plus (30.10.2008 9:21:30)

Lekadol lahko jemlješ tako v nosečnosti, kot tudi potem ko dojiš. Mislim, da so to skoraj edine tablete, ki jih lahko jemlješ. Meni jih je predpisal ginekolog, ker me je v nosečnosti hudo bolela hrbtenica, pa tudi potem po carskem rezu sem jih dobila za lajšanje bolečin, pa sem že dojila, tko da se nič ne sekiraj in če boš imela kakšne težave z bolečinami, kar vzami lekadol.

AinB -> RE: lekadol c plus (30.10.2008 11:07:24)

To drži za Lekadol, ampak med dojenjem ni fino jemati Lekadola C, ker ima preveliko koncentracijo vitamina C (beri: so mi svetovali v lekarni, ko sem ga hotela kupiti). Sem se rajši odločila za navadnega.

Za nosečnico pa je čisto OK.

Stran: [1]