Napačna vrata? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

mala maja -> Napačna vrata? (29.10.2008 20:17:02)

Pri nekem ponudniku sva z možem naročila vhodna vrata in okna. Že tako se je vse skupaj zavleklo, včerej me je pa skor na rit vrglo ko sva dobila vrata. Sicer so tako polnilo kot sva naročila, ampak kljuko sva naročila tako da se od zunaj ne da odpreti in to ne navadno bunkico temveč te ta lepe kljuke ki so malo večje in po možnosti aluminjaste.
In kaj dobiva, navadno belo kljuko, žal pa se vrat baje ne da več popravit ker bi morala bit okovje drugače prevtano za tisto kljuko. Sem čist ponorela. Amapk ker se nama mudi s fasado in imam že poln kufer vsega sem mojega poslala v boj, ampak šele ko so vrata namontiral ,ker brez njih ni fasade.

In kaj nej se zdej zmeniva. žZa nižje plačilo, jih sploh plačava? Ponujajo nama drugo kljuko na bunkico, amapk meni ni všeč ne navadna ne bunkica kljuka. jaz bi rada tako ta "lepo". [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Sem res tolk čudna in tečna? 

abi -> RE: Napačna vrata? (29.10.2008 20:52:24)

Sem res tolk čudna in tečna? 

Sploh ne, če je na predračunu navedena druga kljuka jaz računa ne bi plačala. Jaz osebno bi probala počakat z fasado in zahtevat čimprej vrata ki sta jih naročila .

PikicaStonoga -> RE: Napačna vrata? (2.2.2009 20:42:50)

NIsi čudna, niti tečna ...zahtevaj, kar ti pripada, kar is naročila ...

Stran: [1]