|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 17:43:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nastavek za kuhinjski stol
29.10.2008 20:32:35   
Jančika_
Nimam izkušenj, bi pa tudi jaz to nabavila, če bi bilo treba. Se mi zdi fajn rešitev. Na e-Bayu recimo jih imajo za male denarje, 15-20€, nekaj takega.

Aja, saj res, imam izkušnje. V eni gostilni so imeli leseno varijanto tega. Super stvar, samo tista lesena reč je bila svinjsko draga. No ja, našemu tamalemu smo letos na morju, ko je imel 2 leti, za pod rit nabavili kar en tavelik zavitek wc papirja, pa je bilo tudi čisto vreduuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 22:00:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nastavek za kuhinjski stol
29.10.2008 22:15:23   
Jančika_
50, uh, dragouser posted image . Če pomisliš, da Antilop stane 15€user posted image . Sem šla gledat zdaj na nemški eBay, pa tistih, ki sem jih jaz gledala pred kakim letom, ni več. Sem pa našla TOLE in TOLE. Če ni preveč poštnine, zna biti ugodneje. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nastavek za kuhinjski stol
30.10.2008 1:50:55   
tinatona
Jaz imam podobno zadevo, samo da je od Fisher price in mi je zakon. To sem kupila kot naš prvi stolček, zato ker nimam dovolj prostor za sedež ala prima pappa. Sem pa dala takrat zanj 25 al 35€ v Toysu.

LP Tina

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nastavek za kuhinjski stol
2.11.2008 7:26:24   
mala zirafa
Pa se ne bojite da bi se otrok prekucnil s stolom vred?Moj se ful tega boji.Nameraval sem prodati ta velik stol na kolesih  ina kasneje nabaviti ta nastvaek, pa je mojga na smrt strah, da ta zadeva ni varna.
Kaj menite ve.Koliko kg zdrži?

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nastavek za kuhinjski stol
4.11.2008 12:47:26   
LEVASI
Jaz sem kupila Sack 'n seat v pikapolonici se mi zdi za manj kot 30 € in je super zadevica. Zgleda pa takole: http://otrocarije.blogspot.com/2007/11/prenosni-stolek-za-hranjenje.html

Uporabljamo ga za našo 14 mesecev staro punčko in je fino ker ti ne zasede nič prostora, uporabljamo pa ga pri babici ko je tam v varstvu, doma imamo namreč trip trapa ampak mi je ta vrečka bolj všeč.

LP

_____________________________

Naša prva princeska se je rodila 9.9.2007.
Druga princeska pa nas je osrečila 6.11.2009.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nastavek za kuhinjski stol
4.11.2008 14:15:06   
Jančika_
Mala žirafa, ne vem, kaj bi ti odgovorila. Otroka v nobenem stolčku ne smeš pustiti nenadzorovanega; sigurno so "celi" stolčki bolj stabilni, ampak tudi tam se lahko skipajo, verjemi.

Levasi, mi imamo tudi Sack'n'Seat. Sicer je zelo fajn, ker ga lahko nosiš s sabo, ne gre pa na vsak stol (če je naslonjalo previsoko, ne gre), otrok pa za mizo sedi prenizko in naš tamali je parkrat kljunil mizouser posted image . No, to se potem rešuje s paketom wc papirja pod ritjouser posted image . Tole je pa naš mali pred dvema letoma v Sack'n'Seatu : KLIK

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mladinske sobe Magnet
Sobe Magnet združujejo sodoben dizajn, prilagodljivost in inovativno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. Omogočajo z...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?