tweed -> RE: Moji starši zavračajo vnučka (30.10.2008 21:28:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alba chiara Karakterno sta pa izjemno težavna kombinacija in je bila njuna skupna in naša družinska pot mnogokrat v duševnih breznih in osebnostnih stiskah. Skozi leta sem se naučila distancirati se od vsega tega, paziti na svoj jaz in najti pozitivno luč v vsem, kar me obdaja. To je tisto, kar ni bilo napisano v prvem postu. Praviš, da si se naučila, onadva pa očitno ne. Nikoli se nista naučila deliti svojih čustev, ne med sabo ne z drugimi, zato sta bila taka tudi do otrok(a), posledično pa se to prenaša na vnuka. Naj ti ne bo težko, če imaš takšno taščo. Glej, moja "starša" se nista oglasila (prisilno sem se odselil pri 12) niti ob koncu OŠ, ne za maturo, ne za poroko, rojstvo dveh vnukinj jima ne pomeni nič. Ker nisem hotel biti njima podoben, sem jima vedno poslal vabilo, na katerem sta bila iskreno in prisrčno vabljena. Pa ju ni bilo nikoli... Tašča? s taščo pa zdaj živim pod isto streho, pa čeprav je včasih pain in the ass, je še vedno super babica. Edino, kar lahko rečem je, da jaz bi šel vsaj na pogovor... LP
|
|
|
|