Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali lahko med menstruacijo zanosiš 30.10.2008 14:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ok dejte mi povedat sam neki glede tega spolni odnos med menstruacijo an kaj a takrat jo mate tok mal al kako? ne vem no k men niti na pamet ne pride da bi takrat kej delala
|
|
|
|
RE: ali lahko med menstruacijo zanosiš 30.10.2008 14:10:40
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela* Nobena zaščita ni 100%. Vsaka tretja ženska ostane noseča ob jemanju KT, tako da............... nope, uradna cifra (ob pravilni uporabi) je 3 nosečke/1000 uporabnic. pa poglejmo še tole reč z menstruacijo: a) menstruacija kot luščenje maternične sluznice, ker se jajčece ni vgnezdilo: ja, zanositev je možna, razen če točno veš kdaj ovuliraš. nekatere ženske ovulirajo pred ali celo med menstruacijo, zato lahko takrat tudi zanosijo (čudna so pota narave). b) 'menstruacija' kot odtegnitvena krvavitev od KT: ja, zanositev je ENAKO možna kot med jemanjem tabletk, torej nekje 3 promile ob pravilni uporabi. sicer si pa zaščitena tudi med to odtegnitveno krvavitvijo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: ali lahko med menstruacijo zanosiš 30.10.2008 14:13:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ok dejte mi povedat sam neki glede tega spolni odnos med menstruacijo an kaj a takrat jo mate tok mal al kako? ne vem no k men niti na pamet ne pride da bi takrat kej delala Jah tretji dan je običajno že bl švoh no. Drgač pa marsikatero med M še bolj razganja . Jaz ne vidim problema da ljudje takrat seksajo.
|
|
|
|
RE: ali lahko med menstruacijo zanosiš 30.10.2008 14:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ok ja razganja pa to mi je jasen pač so hormoni na delu ne vem no men enostavno ne potegne da bi takrat k bi blo še zmer mal krvav pa tko drgač pa srečnice k mate že 3 dan ful mal M
|
|
|
|
RE: ali lahko med menstruacijo zanosiš 1.11.2008 22:43:38
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: larilu ok dejte mi povedat sam neki glede tega spolni odnos med menstruacijo an kaj a takrat jo mate tok mal al kako? ne vem no k men niti na pamet ne pride da bi takrat kej delala Jah tretji dan je običajno že bl švoh no. Drgač pa marsikatero med M še bolj razganja . Jaz ne vidim problema da ljudje takrat seksajo. bljak zato, ker tri dni krvavim, kot, da bi prašiča zaklali... Tak seks - ne hvala!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.