karmen b -> RE: Peg Perego - Skate (29.6.2009 17:21:13)
|
Pozdravljene... No, jaz sem tudi v fazi nakupa PPSkate bubbles green, ker ima tako veliko dobrih lastnosti, pa še barva je svetovna. A ker bo to naš prvi otroček, nimam nobenih izkušenj. Sicer se za voziček že kar odločena, a sem vseeno želela slišat nekoga, ki ima že kaj izkušenj z uporabo tega vozička. Vidim, da so odzivi precej pozitivni. Je pa tudi pomembno, da se ga da stlačit v ato in jaz ga v mojega Twinga dam, ampak bo verjetno morla košara na zadnji sedež, kar pomeni, da bo avti poln. Sicer pa je Twingo lahko kaj hitro poln kajne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Kar se tiče senčnika, sem probala zadnjič v Baby centru gor namontirat uno črno zadevo, ki ne vem kako se ji reče. Izgleda, kot podaljšan nastrešek ali kot kaka kočija in ga lahko daš bolj nazaj, če pa je sonce preveč nizko in direkt, pa se ga da potegnit čisto naprej. Bom probala najt kak link in ga nalimat. Peg perego in še kar nekaj ostalih firm imate zdaj tudi ma www.mimovrste.com in če se učlanite, dobite kak dober popust. Se splača pogledat. Velikokrat je spletna prodaja cenejša...naprimer baby centr se bolj splača prek neta kej kupit, kot pa v trgovini in podobno.
|
|
|
|