Zamenjava za večje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Nikica -> Zamenjava za večje (23.3.2005 20:29:05)

Zanima me, ali se da v Baby centru zamenjati oblačilo. :zmeden::zmeden:Najin biserček:duda: je danes namreč dobil za darilo :darilo:full lepo jakno:bravo::bravo::bravo:, ki mu je dve številki premajhna. Na njej je tudi etiketa. Kaj pa v Benetonu? Zraven je dobil še Benetonovo trenerko:darilo:, ki tudi full lepa. Računov seveda nimava.:(

dix -> Zamenjava za večje (23.3.2005 20:32:06)

prosi za tiste ki so vam podarili račun. jaz če kaj kupujem komu za darilo, ali pa za sebe, vedno vprašam, če se lahko vrne in zamenja. Z računom se vse lahko menja!

dix -> Zamenjava za večje (23.3.2005 20:32:06)

prosi za tiste ki so vam podarili račun. jaz če kaj kupujem komu za darilo, ali pa za sebe, vedno vprašam, če se lahko vrne in zamenja. Z računom se vse lahko menja!

Nikica -> Zamenjava za večje (23.3.2005 20:38:10)

Nista shranila računa.:((

dix -> Zamenjava za večje (23.3.2005 20:40:44)

Pol pa naj oni menjajo, mogoče se jih prodajalke še spomnijo!

tina.nika -> Zamenjava za večje (23.3.2005 20:40:55)

Meni v BC niso nikoli komplicirali:bravo:, niti enkrat nisem imela računa in sem ene 4 krat sigurno lahko zamenjala stvari. Sem jim pač povedala, da smo dobili za darilo in zato nimamo računa.
lp, Tina

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.3.2005 12:29:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lin -> Zamenjava za večje (24.3.2005 22:13:22)

Mislim da brez računa bolj težko,ča pa tej ki so ti darilo kupili niso shranili računa jih vprašaj če so vsaj plačali s kartico in imajo odrezek spravljen,včasih odrezek zadostuje

lin -> Zamenjava za večje (24.3.2005 22:15:15)

Meni recimo v baby centru v KP so komplicirali,samo pol ko sem prinesla odrezek od posa(od kartice)so popustili in mi zamenjali,saj na tem odrezku točno piše kdaj in kje(kira poslovalnica)je bila stvar kupljena

lin -> Zamenjava za večje (24.3.2005 22:15:15)

Meni recimo v baby centru v KP so komplicirali,samo pol ko sem prinesla odrezek od posa(od kartice)so popustili in mi zamenjali,saj na tem odrezku točno piše kdaj in kje(kira poslovalnica)je bila stvar kupljena

Stran: [1]