zaposlitev (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> zaposlitev (29.10.2008 13:15:51)

Službo sem dobila pred 19. dnevi, za določen čas. Opravila sem zdravniški pregled(brez posebnosti), odnesla vse papirje na kadrovsko(delovna knjižica in podobno), uredila za nakazovanje plače v računovodstvu. Od takrat čakam, da šef sporoči delovno mesto, na katerem bom delala. Potrebe po tem kadru so velike, zaposlili so le mene. Se vam zdi normalno, da toliko časa čakam, da me obvestijo o delovnem mestu in začetku dela? Danes sem klicala v kadrovsko, pa še ničesar niso vedeli. Naj čakam ali naj kontaktiram šefa?

enkratna -> RE: zaposlitev (29.10.2008 13:21:42)

Če nimaš v roki zavezujoče ponudbe (ki določa delovno mesto, plačo in datum pričetka) ali pogodbe o delu, potem je to lahko "normalno". Čeprav prvič slišim za kaj takega - da si sprejet v službo, brez da bi bil določen datum pričetka dela?

Netopirčy81 -> RE: zaposlitev (29.10.2008 15:30:46)

Če si bila na razgovoru, je bilo sigurno omenjeno, za katero delovno mesto si se potegovala. Čudno je pa to, da te zaposlijo in še sami ne vejo kaj boš delala in kdaj naj bi začela delat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Poglej pogodbo in pokliči na firmo.

Stran: [1]