Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec v Lj brez stalnega preb. v Lj 29.10.2008 13:58:25
|
|
|
|
mafi
|
No lahko ti samo povem, da ima kolegica podobni primer kot ti in je za tamalega takoj dobila vrtec. star je 3, no mogoče je za jasli težje dobiti. Lp
|
|
|
|
RE: Vrtec v Lj brez stalnega preb. v Lj 29.10.2008 16:02:45
|
|
|
|
jakaracman
|
Po moje to ni problem, če imate začasno v LJ.Problem je če nimaš ne stalnega ne začasnega v Lj.
|
|
|
|
RE: Vrtec v Lj brez stalnega preb. v Lj 30.10.2008 8:32:40
|
|
|
|
tojeto1
|
Po novem je problem. Če nisi stalno iz Ljubljane vrtca - še posebej za jaslični oddelek, vrtca ne dobiš. Ker je tak naval in ker je toliko rojstev. Kaj pa če bi se z otrokom prijavila stalno v Ljubljano???
|
|
|
|
RE: Vrtec v Lj brez stalnega preb. v Lj 30.10.2008 9:26:39
|
|
|
|
andrejkam
|
Ja, zgleda da se bova res morala tu prijaviti za stalno. Preden se lotim te birokracije , sem še malo povprašala.
|
|
|
|
RE: Vrtec v Lj brez stalnega preb. v Lj 30.10.2008 19:29:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
Janković je do konca leta 2008 obljubil vrtec za vse otroke s stalnim bivališčem v LJ, nato pa naj bi, glede na povpraševanje, uredili prostor še za tiste z začasnim bivališčem (zaposleni za določen čas in preseljeni sem, študentje ipd.). Kolikor je meni znano, se bo prostor za otroke brez kakršnegakoli bivališča delal šele po tem, ko bo izpolnjeno zgornje dvoje. Seveda pa vedno obstaja možnost, da dobite prostor v vrtcu že zdaj (tam, kjer ni gneče, ampak tega je malo, v jaslih pa skorajda nič).
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 30.10.2008 19:31:46 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?