ni navdušen nad GH (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

teja28 -> ni navdušen nad GH (29.10.2008 11:27:53)

Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stra skoraj 9 mesecev, z uvajanjem GH smo začeli pri 5 mesecih. Sedaj, ko sicer je že skoraj vse, pa mu GH sploh ne diši. MIslim, količinsko. POje mogoče nekaj žlic, mislim, da je sit, vendar se začne kaj kmalu pritoževati. Ponudim mu mleko in ga spije še kar precej. Po moje bi moral pri tej starosti že pojesti vsaj dva obroka zgolj GH, kajne? Tudi ponoči je (mleko), in to celo dvakrat, kar prej ni bila nikoli navada. Se mi zdi, da mi nekaj manjka, pa mi ne uspe ugotoviti kaj.  
Ima še katera podobne izkušnje?

maja80 -> RE: ni navdušen nad GH (29.10.2008 12:27:38)

Mi smo stari 8,5 mesecev pa smo imeli že 3 obroke GH na dan. Potem je malo zbolela in se je tri dni samo dojit hotla, no in spet je zanimanje po GH upadlo. Kakšen dan mi poje več kak dan pa malo in čez seveda dojenje. Ponoči smo spali super, ko smo začeli z Gh pa kr zbujanje skoz. ne vem če ima to kaj veze, ampak se mi zdi, ker smo čez dan zmanjšali dojenje se pa ponoči malo več crklja pri meni. upam, da bo tudi ta faza enkrat mimo.

Emcek -> RE: ni navdušen nad GH (29.10.2008 13:35:58)

Pri nas je bila neješčost GH posledica slabokrvnosti zaradi železa. Ko se je HG popravil je zopet normalno jedla.

Stran: [1]