Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa smo doma iz bolnice! 23.3.2005 19:40:43
|
|
|
|
tinca_25
|
Moj Mali Nik je prejšnji teden dobil vročino 38.5, nič ni jedel samo čaj je pil, dosti je jokal in na glavici je bila fontanela ful napeta in trda na odtip kot kamen! Po tednu, ki sva ga preživela v bolnici so nama povedali, da gre "verjetno" za kakšno virozo. Kljub temu, da je v bolnici slabo jedel in še danes komaj kaj poje, mogoče par žličk fruteka, so naju poslali domov. Danes še čaja noče pit, pa mi pravi pedijatrinja naj ga silim, da bo vsaj pil, če že jesti noče, ker drugače bo dobil kapalno! In kaj naj naredim? Ko mu približam flaško s čajem ali frutekom ali mlekom začne na ves glas jokat. Drugače se še dojiva star pa je 7.5 mesecev.
|
|
|
|
Pa smo doma iz bolnice! 23.3.2005 19:54:20
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
tudi mi smo bili v bolnišnici zaradi viroze dihal in kar nekaj časa je trajalo da je dobil apetit (kakšne tri tedne)je pa zelo veliko popil čaja. Upam da bo tudi z vama kmalu vse ok.
|
|
|
|
Pa smo doma iz bolnice! 23.3.2005 20:23:18
|
|
|
|
taj2004
|
Mogoce da je malo zgubil apetit. Upam da ni nic hudega. Pomoje bi vas itak zadrzali v bolnisnici. Pozdavte se cim prej:rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa smo doma iz bolnice! 23.3.2005 21:20:57
|
|
|
|
urši*
|
drzita se, upam , da bo vse vredu!!!:love:
|
|
|
|
Pa smo doma iz bolnice! 23.3.2005 21:52:20
|
|
|
|
Tiki
|
Poskusi mu dajati pijačo po žlički. Res da je dokaj zamudno, a pri nas je le tako dovolj popil. Po žlički sem mu dajala vodo na približno 5, 10 minut oziroma po občutku in je vsakič popil nekje 3 do 5 žličk. Čez dan to potem kar nanese nekaj. Po steklenički je pa naredil le kakšen požirek in konec ali pa sploh nič. Naš se ne doji več, pri vas pa verjetno tudi dojenje kar nekaj žaleže. Čimprej se pozdravite, Tiki
|
|
|
|
Pa smo doma iz bolnice! 23.3.2005 23:18:30
|
|
|
|
NIN@
|
JOJ GROZNO! ČINPREJ SE POZDRAVITA! ČE BO PA ŠE DOLGO ODKLANJAL TUDI PIJAČO PA BOSTA NAZAJ MOGLA...NE SME BITI PREDOLGO BREZ TEKOČINE, PAZI ČIMPREJ SE POZDRAVITA!!!! LP NIN@
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?