Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:19:41
|
|
|
|
NENAJANI
|
Ribica bejš dol z foruma pa se ne učit takih bedarij!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2005 20:26:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:28:42
|
|
|
|
mala maja
|
:fis: to foro je gotovo pobrala od nas. Smo mel pri isti tastari mehaniko in kaj se zgodi. V razred pride en prjatu od sošolca k je hodu na strojno(in tam imajo k sreči mehaniko). In ker smo jo imeli prvo leto pa nas še ni vseh poznala je njega vprašala. K je hotla oceno napisat v redovalnico se je pa ....... Razred je pokov od smeha.:)-:)-:)- Ampak tahuj še pride. Pokliče policijo in prideta Stan pa Olio. RES ne pretiravam. Razred je spet pokov od smeha..... Ja seveda so fanta pol cel dan lovil po Bežigradu. Aja pa enkrat smo tej isti prfoksi mizo polomil. In je hotla da jo zamenjamo. pa sta sošolca prijela mizo z vsem kar je bilo na mizi. Seveda sta po stopnicah vse stresla. Nista pa vedela da ima med kupom paprja skoraj od cele šole kontrolne. Takrat so vsi pisal še enkrat zaradi nas. Aja pa enkrat se je en prfoks skor ubil k se je ob katerder spotaknil ko je vidu sošolko samo v modrcu sedet v klopi. Ji je bilo vroče k :hudicek: Aja na končnem v OŠ smo pa hotel na glavo postavl, smo se s vijolčno peno za lase obmetaval. Ko sem bila čez 2 leti tam čisto slučajo so bili tam še vedno po stenah tisti vijolčni fleki. Joj kolk je blo tega..... :fis: sej še vse pride
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:31:40
|
|
|
|
NENAJANI
|
Fišika je izgleda res ušla! Fiši pridi nazaj, samo hecala sem se!!!!!!:zmeden:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi nisem nikoli zamujala, ker sem ponavadi kar na avtobusu ostala. Je v Škofji Loki lepo obrnil in peljal nazaj v Kranj. Pa me cel dan ni bilo. Pa še naslednji in naslednji. Ker vsaj tri dni pa res moraš biti bolan. Če je šlo za polovico dneva, ko sem manjkala, je šlo kvečjemu za drugo polovico. Po malici. Ko se mi ni dalo več nazaj v šolo, pa sem lepo na avtobusno zavila in domov. Kolk sem sovražila sivo škofjeloško avtobusno postajo, polno golobov. Pa ne vem, jaz imam v spominu, da v Škofji Loki skozi dežuje. Bljak, gimnazija, bljak. Me še zdaj mora tlači.
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:59:05
|
|
|
|
TaRe*
|
U ja,hude so ble tele... Mi smo mel pa enga zlo fajn,ampak zelo zaj...razrednika.Opravičeval je samo,če si prinesel opravičilo od dr.Štuhceve iz...ne vem več,kako se reče tistemu koncu MB. Mene je ta dr.Štuhceva samo pogledala,pa je vedno rekla"ja boga revica,saj si res bolana,poglej kak si bleda.Hitro v internat,pa čajčka naj ti skuhajo" Sem res bolj bleda ponavadi,pa pozimi mam kumaro rdečo,ko paradajz.Pa je vedno boga reva nasedla. Če se mi pa že ni dal hodet k njej,sem pa kar špricala,pa je blo. Imela sem pa verjetno rekorde v ukorih.(z lepim se hvalim,ne....:ups:)
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 21:05:28
|
|
|
|
india
|
Jao, moj sošolec, eden od redkih fantov v klasu, je prišel eno jutro z dvema različnima šuhoma na nogah: supergo in usnjenim črnim šuhom in ga je razrednik poslal domov, tip mu pa reče: se mi zdi, da mam doma še en tak par. In ko je čez tri ure prišel nazaj je povedal, da je vlaku guma spustla, tastara od slovenščine pa mu je ure lepo opravičla. Ja, pa enkrat je sošolka rabla opravičilo za izostanek in sem ji ga seveda napisala jaz, naslednjič pa ona meni, pa je slućajno razrednik tisti dan srečal njeno mamo in rekel, kako lepo pisavo ima po novem. Ja, pa en izgovor: brat mi je pojedel zajtrk in vem, da lačna ne morem v šolo. Pa sosedom so sigurno trikrat tedensko pozabli smeti odpeljat in avtobus ni mogel mimo pa je imel po ure zamude:)-:)-:)-:)-:)- Upam, da moje tega ne bodo brale!:)-:)-:)-
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 21:13:41
|
|
|
|
ZARA
|
Viv glej in zvizgej kamr ces...bos vidla...8)
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 21:16:36
|
|
|
|
india
|
Joj, kaj pa ...ste mele kakšne prfokse,ki so recimo piajni v razred prišli??? Mi smo meli enga za matematiko, ki je po vseh 4 iz pritličja v 2. štok lezu in si pri tem prepeval: Preljuba ti soseda....:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2005 21:26:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 21:45:36
|
|
|
|
Pupica
|
Jaz sem pa vedno opravičilo od dr.Šolarjeve prinesla:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-:)- :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 22:04:41
|
|
|
|
cmokec
|
Moj uspeh je bil, da je kar natakar iz lokala dopoldne klical, da je hčer zbolela in me opravičil za cel teden. Da je razredničarka nasedla sem pa vedla po tem, ker mu je povedala vse dotedanje ocene. Pa je padla runda. Še pol sem poslušala, kakšne mam kej ocene. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Najbolj neumna je bla pa jest surov krompir in pit mleko na en liter okisanih kumarc. fora pri meni ni delovala. Nič vročine, nič slabo, nič bruhanja. :ups:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 22:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Riba je šla prej kot vestna učenka gim. Bež. :)-:)-:)-:hudicek: delat domačo nalogo. Pa galvo prat. Pa projektno za info delat:) Prov zabavno je tole..:) lp,:fis:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 9:03:56
|
|
|
|
Sibil_
|
No ja pa da še jaz povem par naših (btw-pomorska šola Piran). Smo imel enga zlo starga učitelja za Italijanščino, človek je res počas hodu, za prehodit hodnik je rabil kar nekaj cajta (naša učilnica pa na konc hodnika seveda in nasproti wc-ja).No in en dan smo vse klopi znosli v WC-zložli jih eno na drugo-in na vrata učilnice nalepli listek z napisom inventura.Seveda vsi stlačeni v wc gledali kaj bo.On pride, pogleda in "kao" odšiba po ravnatelja.Valda mi hitr vse klopi nazaj in pridno sedet v razredu-matr mu je blo nerodno ko je pršu z ravnateljem....mi pa v smeh, ravnatelj pa sam ja no sej so pridni (kao kaj fantaziraš stari).:)- Eno leto za pusta smo bili edini ki so se namaškarali, ampak prav vsi v razredu in to nerazpoznavno.In nismo hoteli imet pouka in smo samo zgago delali, tako da so nam vse ure odpadle ker od nas ni bilo nič ( da ne povem kako je sošolec oblečen v petelina po hodniku ravnatelja za rit kljuval...).:kuza: Za opravičila je pa bilo enkrat smeha ker je en sošolec dal zdravniško opravičilo za izostanek, gor pa žig in podpis ginekologa-učitelj pa samo vprašal, a h temu zdravniku hodiš?:zmeden2: Smo pisali test zgodovine, učitelj je pa bil zelo radoveden človek.In smo mu ob 7-ih zjutraj častili dva velika piva in par časopisov....se je tolk v časopis zagledal da smo lohk komot plonkali....:ups: En učitelj je imel hčerko najstnico in je bil tak bolj bogi (beri micen suhcen), pa je hotel sošolca vpisat za neopravičen izostanek...sošolc je šel k njemu in rekel ne ne boš sej sem tuki, vmes mu pa redovalnico in dnevnik tresel...pol pa še na konc dodal da bo pač zlo hitro dedek postal in naj se ne heca...8) LP, Sibil
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 9:07:20
|
|
|
|
tjaga
|
Sibil, jaz crkavam od smeha.v Pa to ni res. U mater se vam je dogajal. :)-:((:)-:((:)-:(( :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 9:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne spomnim se najbolj neumnega, vem le, da je tud meni ene 5x vsako leto umrla stara mama.
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 9:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pri meni večkrat budilka ni zvonila, pa avtobusi so stalno zamujali, pa enkrat sem šla na operacijo oči (na koncu 4. letnika, da mi ni blo treba zgodovine popravljat)!
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 9:58:18
|
|
|
|
viv_
|
A si lahko predstavljate, kako sem trpela, ker nisem hodila v šolo z busom!!! Nisem mogla nikoli uporabiti zamude... Prej sem pozabila, med klasičnimi izgovori so bili tudi zobarji, sploh pa okulisti (mam očala, pa sem mela v srednji šoli hude probleme). Če sem pa hotla ostat dlje časa doma, recimo 3 dni, sem šla pa povohat enega velikega plišastega medveda, na katerem se je že nekaj let nabiral prah. Ker sem alergična na prah, sem bila potem ene 3 dni povsem smrkava, zatečene oči, tako da mi je mami potem napisala opravičilo :) Ampak to je bil res izhod v sili!
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 10:58:11
|
|
|
|
Sibil_
|
Da ne govorim kako so prvi teden šole morali dijaki iz prvega letnika na avtobusu iskat nafto...pa sredi avtobusa kričat ljudje, zdej smo pa v Portorožu, pa v Izoli....pa od turistk (seveda samo lepih) zbirat podpise...pa jim z zvezkom pihat-v stilu pahljače...:)- Smo pa imeli tut enga mal bolj tko preprostega sošolca iz Buzeta, ki je živel v dijaškem domu.In ene par sošolcev pač gre špricat in njega zram potegnejo.Pol pa drugi dan oni vsi frajerji eni z zobarjem, eni z okulistom...on pa bogi ni vedel kaj rečt.Pa on lepo prizna da pač so rekli če gre špricat in on je šel...hehe-on je imel vse opravičeno, ostali pa ne!:bravo: Pa imela sem enga sošolca mal bolj tko, no fajn, lepega, pa je ena prfoksa na njega padala, pol so bli pa šovi.Je mela mini krilo in se je pred njega usedla na klop (da je ja kaj videl), pa slučajno je z roko šla po njegovem obrazu, pa kar neki je hotela od njega...mi pa v smeh.Kako budalo je delala iz sebe, nisi mogel verjet...:hudicek: No, ko že govorimo tut o sramotah...mogoče ena moja tut no...je bilo vroče, in jaz (butasta) sem šla v šolo pač z enim bolj tankim modrcem(beri vse vidlo skoz) in čez majčko z malo (ornk) preveč izreza ( in to ob strani!).In me pokliče profesor kao pred tablo in sem morala neki risat in dvignit roko...jaz nisem šla za tem, ampak VSE se je vidlo....in čudno nisem glih blestela pa sem dobila 4...pol pa pridem v klop in mi sošolka pove da je buljil profesor kot nor...jaz pa paradižnik ratala....nkol več je nisem oblekla...:ups: Pa profesor za kemijo je bil malo tko bolj moško usmerjen...in je tut padal na enga sošolca...in kolkor se je sošolc trudil da ja ni imel pojma, vedno je dobil vsaj 4.Ah, tut profesorji so ljudje....:)- LP, Sibil
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 14:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sibil, hudo ej..:)-:)-:)- Matr, pr nas se nič ne dogaja8)
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 14:30:28
|
|
|
|
mala maja
|
Sibil toooooo:bravo::bravo::bravo::bravo: sploh tista o petelinu Joj jest vem od sodelavke enga, Seveda sva obedve hodili na gradbeno in imeli precej prfoksov istih, no in en je bil res :rozica: Je bla vprašana pa jo je prjel tko na lahk pred tablo(k je pisala)za joško in reku to bo pa 4. Pa mu je ona rekla profesor a nebi raj za desno prjej bo 5 ker je večja. No in ta isti profesor je mene vedno k njemu v naročje klical da sva ocene po kontrolnah pisala v redovalnico. Seveda noben nikol ni mel cveka(mal tud po moji zaslugi) aja pa mel smo enga profesorja za fizko k je imel način spraševanja KAČA SISTEM je pol klasa poklical gor v vrsto. Vsak dobil eno vprašanje vsi odšli s cvekom.:hudicek: :fis:ti pa počakej drugi letnik bo bol. Od moje sodelavke sin hod na gim. Bežigrad, njim se pa full dogaja. Aja smo pa enkrat bli skor tri ure brez pouka ker smo zveske od kemije na koščke strgal(bla je zadnja ura v letu) in čez okno zmetal. Smo jih mogl it pobirat:ups:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 14:33:09
|
|
|
|
mala maja
|
ufff moja slovenščina:ups::ups::zmeden: se opravičujem zvezke in ne zveske. No pa sej smo povedal da smo velik šprical spoh slovenščino in sedaj nas malo zafrkava:ups::ups::ups:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 24.3.2005 15:27:43
|
|
|
|
Sibil_
|
Sej sem se spomnila še ene iz osnovne šole..khmm...je bil pač en tak bolj suhcen sošolc, pa je imel kavbojke, in mu en drug sošolc nastavi vrstico tistih risalnih žebljičkov na stol.Ta prvi sošolc tega ni vedel in se vsede na stol in (še danes mi ni jasno kako) lepo sedi.Pol pa začne po razredu krožit med uro Italijanščine listek z napisom Tilen ima polno rit žebljičkov.Jaz dobim ta listek, preberem (mi je že šlo ornk na smeh), v tistem pa učiteljica njega pokliče in začne spraševat.Ko je on vstal pa jaz zagledam na kavbojkah CELO ČRTO žebljičkov sredi riti....nisem zmogla več in se začnem krohotat, enim pa nič jasno. Fora je pa v tem, da nisem mogla nehat....in pol učiteljica meni grozi s šusem, jaz pa režim, pa grozi z ukorom, jaz pa režim, pa grozi z ravnateljem...jaz pa še kar režim...vse me je bolelo, pa nisem mogla nehat....aaaahhh...kok je blo fajn...:)- Lp,Sibil
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......