Sibil_ -> najbolj neumen izgovor... (24.3.2005 10:58:11)
|
Da ne govorim kako so prvi teden šole morali dijaki iz prvega letnika na avtobusu iskat nafto...pa sredi avtobusa kričat ljudje, zdej smo pa v Portorožu, pa v Izoli....pa od turistk (seveda samo lepih) zbirat podpise...pa jim z zvezkom pihat-v stilu pahljače...:)- Smo pa imeli tut enga mal bolj tko preprostega sošolca iz Buzeta, ki je živel v dijaškem domu.In ene par sošolcev pač gre špricat in njega zram potegnejo.Pol pa drugi dan oni vsi frajerji eni z zobarjem, eni z okulistom...on pa bogi ni vedel kaj rečt.Pa on lepo prizna da pač so rekli če gre špricat in on je šel...hehe-on je imel vse opravičeno, ostali pa ne!:bravo: Pa imela sem enga sošolca mal bolj tko, no fajn, lepega, pa je ena prfoksa na njega padala, pol so bli pa šovi.Je mela mini krilo in se je pred njega usedla na klop (da je ja kaj videl), pa slučajno je z roko šla po njegovem obrazu, pa kar neki je hotela od njega...mi pa v smeh.Kako budalo je delala iz sebe, nisi mogel verjet...:hudicek: No, ko že govorimo tut o sramotah...mogoče ena moja tut no...je bilo vroče, in jaz (butasta) sem šla v šolo pač z enim bolj tankim modrcem(beri vse vidlo skoz) in čez majčko z malo (ornk) preveč izreza ( in to ob strani!).In me pokliče profesor kao pred tablo in sem morala neki risat in dvignit roko...jaz nisem šla za tem, ampak VSE se je vidlo....in čudno nisem glih blestela pa sem dobila 4...pol pa pridem v klop in mi sošolka pove da je buljil profesor kot nor...jaz pa paradižnik ratala....nkol več je nisem oblekla...:ups: Pa profesor za kemijo je bil malo tko bolj moško usmerjen...in je tut padal na enga sošolca...in kolkor se je sošolc trudil da ja ni imel pojma, vedno je dobil vsaj 4.Ah, tut profesorji so ljudje....:)- LP, Sibil
|
|
|
|