sanasan -> RE: ne vem več.... (29.10.2008 10:31:10)
|
naša (4 leta) je tudi malo bolj občutljiva, se mi zdi...sicer je imela uroinfekt in potem antibiotik le 1x... naša ima spolovilo takoj rdeče, če je kdaj večkrat bosa in če si majčk ne zatlači v hlače...takrat je prvo znamenje kihanje, teče iz noska in rdeče spolovilo[sm=smiley13.gif]...aja, pa potem se večkrat polula v hlače jaz sem prosila v vrtcu vzgojiteljico, če jo lahko malo bolj prekontrolira glede majčk in sem ji zelo hvaležna, ker se res potrudijo[sm=smiley1.gif] kupila sem ji daljše spodnje majčke, daljše puloverčke ali brezrokavnike (kot kiklce), kiklc ne nosi...skrbimo za vedno tople noge ko ima spolovilo samo malo rdeče, ji v bide pripravim toplo vodo s kamilicami in se rada namaka[sm=smiley1.gif] tudi nam se sploh ni več pustila dodaknit...jaz sem jo naučila, da se sama...in ji pomagam samo včasih, ko pusti...ker se mi ponoči pogosto odkriva in ima ledena stopala, ona pa pravi, da je ne zebe[sm=smiley13.gif]...ji sedaj kar dam ohlapne nogavičke ali pa malo bolj segrejem sobo, pa pod pidžamo ima sedaj vedno višje spodnje hlačke... sedaj problemov z lulanjem praktično nimamo več[sm=smiley1.gif]...jaz sem bila že čisto zmešana od tega... upam, da ti bo kaj pomagalo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|