ronja
|
Nekoč sem prav prašala moža, če je bil vedno tak. Pa je rekel, da v prejšnjih zvezah ni bil. Hehe, moj lubi je (predno je bil z mano) rekel, da on crkljanja sploh ne mara in da mu je to dolgčas. Se ful spomnim, ker sem takrat pomislila, da z njim pa res nikoli ne bi mogla bit (jaja, zarečeni hlebci pa to ), ker sem jaz cartljivček... No, pa je on najbolj cartljivo bitje, kar jih poznam (ok, deli prvo mesto s tamalo, ta bi se tut non stop lupčkala pa stiskala, se je očitno po starših vrgla )... Ga včasih mal zafrkavam s tem, pa pravi, da "je zdaj oz. to čisto drugače", da "je čisto druga situacija, pa vse" Ne vem sicer, kaj je tako bistveno drugačnega, ampak ne bom se bunila - hehe, skratka, meni je prav. Pravi, da je to odvisno od odnosa pa od tega, kako se vsi ti dotiki dogajajo... Ne vem, mu moram kar verjet, ker sama nimam nobenih obratnih izkušenj, ker so se do zdaj so se vsi moji fantje radi cartali... Če se cel dan ne bi objela, bi bilo pa zelo čudno... Vsekakor bi potem en zvečer vprašal, kaj je narobe... Ker tudi če se kaj kregava, se vseeno objameva - dostikrat prej, včasih vmes, vedno potem...
|