krvava sluz - 29 t (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bučibači -> krvava sluz - 29 t (28.10.2008 22:24:12)

Pozdravjene!
Zanima me, ali se vam tudi to večkrat ponavlja, ko grem na wc-na malo potrebo, in ko se obrišem, si obrišem krvavo sluz, ki je včasih tako kot tisti beli tok sluzasta, včasih pa samo krvava lisa. Sem namreč v 29 t, in me zanima, koliko vas je s podobnimi težavami- se obremenjujete s tem? Jaz za enkrat še ne, v kolikor, bi je bilo več oziroma bi trajala dan ali dva, vendar se mi to zgodi enkrat in konec za kakšna dva tedna potem pa spet,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

lp

mamabranka -> RE: krvava sluz - 29 t (28.10.2008 22:28:09)

Kaj pa pravi ginekologinja? Obvezno ji omeni, lahko je normalno, kaj pa če...

klepetka -> RE: krvava sluz - 29 t (28.10.2008 22:43:44)

Jaz sem bila zaradi iste situacije v 31. tednu sprejeta v P .Ostala sem na opazovanju 1 teden. Ostanek nosečnosti sem imela predpisan počitek. Sicer pa sem potem rodila na rok. Jaz bi šla na tvojem mestu  kar takoj  na urgenco.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

bučibači -> RE: krvava sluz - 29 t (28.10.2008 22:56:22)

sem že omenila G in je rekla, da je normalno, da kakšna žilica poči, je pa res, da to ponavadi od sp. odnosov, katerih jaz ne smem imeti!

Na urgenco? - odlšam, ker sem bila v 16 t am zaradi konkretne krvavitve, in so rekli da je od sp. odnosov in da to ni nič ,...bla, bla, v resnici sem pa krvavela zaradi nizko ležeče poseljice - sedaj so pa le krvave lise, nič konkretnega, vseeno menite, da mi morala it?

klepetka -> RE: krvava sluz - 29 t (28.10.2008 23:01:01)

jaz bi  na tvojem mestu jutri vseeno stopila do G. KEr kot je meni primarij v P rekla, se ni z nobeno, še tako majhno krvavitvjo za igrat, ker lahko napoveduje porod. Tako da jutri le pojdi do G.
Aja, pa moja G je bila enakega mnenja kot tvoj G., kao da je počila  kakšna žilica.

Doll -> RE: krvava sluz - 29 t (28.10.2008 23:01:29)

halo punca za tvojega otroka se gre!!!!!!!!!
kreni v P in ne odnehaj.
Si boš očitala,če bo kaj narobe.tega pa ti ni treba
Vztrajaj,saj zate so tam :)

Anonimen -> RE: krvava sluz - 29 t (28.10.2008 23:13:22)

To se je tudi meni zgodilo. Kaj je sledilo? Predčasen porod v 33t. Pojdi se pokazat, ne odlašaj. Pa srečno!

Stran: [1]