tjaga -> mami vs. ati (23.3.2005 21:28:30)
|
Jaz bi lahko cel dan skakala okrog nje, pa mi nameni kak nasmeh (sicer sladek kot cukr), oči se pa samo prikaže med vrati, pa bi se okol glave zasmejala, če ne bi imela ušes. :)-:)-:)- Pri ta velkem mam pa včasih filing, da me tretira kot šumenje (sej radio je tud prižgan, pa ga največkrat kr preslišimo ane). :zmeden: Drugače sem pa ravno danes po mejlu prejela en kvazi intervju na temo, kaj si otroci mislijo o svojih mamah. Če slučajno ponavljam že kdaj načeto temo, se opravičujem, sicer pa prijetno branje: :angel: OTROCI O MAMAH :angel: :rozica: Zakaj je bog naredil mame? - Ona je edina, ki ve, kje je selotejp trak. - Večinoma za pospravljanje po hiši. - Da nam je pomagala ven, ko smo se rojevali. :rozica: Zakaj ti je bog dal tvojo mamo in ne kakšne druge? - Ker sva v sorodu. - Bog ve, da me ima rajši, kot me imajo rade mame drugih ljudi. :rozica: Kakšna je bila tvoja mama kot deklica? - Moja mama je bila vedno moja mama in nič drugega. - Ne vem, ker me ni bilo tam. A po mojem mnenju je bila precej gospodovalna. - Pravijo, da je bila včasih prijetna. :rozica: Kaj je mama morala vedeti o očku, preden sta se poročila? - Njegov priimek - Njegov izvor. Recimo, ali zna kuhati? Ali se napije piva? Ali zasluži najmanj 800 dolarjev na leto? Ali je rekel »ne« drogam in »da« gospodinjskim opravilom? :rozica: Zakaj se je mama poročila z očkom? - Moj očka naredi najboljše špagete na svetu. In moja mama veliko je. - Prestara je postala, da bi počela kaj drugega z njim. - Moja babica pravi, da takrat ni imela glave na svojem mestu. :rozica: Kdo je šef pri vas doma? - Mama. To lahko ugotoviš po pregledovanju sob. Vidi stvari pod posteljo. - Po moje mama, ampak samo zato, ker ima veliko več dela kot oči. :rozica: Kakšna je razlika med mamami in očeti? - Mama dela v službi in doma, očka pa dela samo v službi. - Mama zna govoriti z učitelji, ne da bi jih prestrašila. - Očki so večji in močnejši, ampak mame imajo pravo moč, kajti njih moraš prositi, če hočeš prespati pri prijatelju. :rozica: Kaj dela tvoja mama v prostem času? - Mame nimajo prostega časa. - Če bi verjel temu, kar govori, plačuje ves božji dan račune. :rozica: Če bi lahko spremenil kaj pri mami, kaj bi to bilo? - Ima to čudno zahtevo, da moram čistiti svojo sobo. Tega bi se znebil. - Mamo bi naredil bolj pametno. Potem bi vedela, da je moja sestra kriva za kakšno stvar, in ne jaz. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|