April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: April me ne preseneča ti razložim, da ti bo jasno. Mene sprašuješ, če mi je tak težno nehat se vtikat v življenje drugih, hkrati pa se ti vame vtikuješ s temi neumesnimi pripombami. Botika sprašuje za mnenje kako konzumirat alko, da otroku ne škodi. Jaz sem malce širše, ampak vseen v kontekstu napisala, da zame mama malega dojenčka naj bo raje ta čas še doma. Tvoj odgovor se pa čisto nič ne nanaša na vprašanje. Ti priporočam, da naslednjič, če se že ne moraš zadržat, svoje mnenje sporočiš osebno. Da te ne bo pobralo od vsega hudega. In praviš, da si ji odgovorila na njeno vprašanje. Jaz v njeni temi nisem nikjer zasledila vprašanja, ali naj ostane doma ali naj gre. Torej se tudi tvoj odgovor ne nanaša na njeno vprašanje. In če že govoriš o tem, da naj svoje mnenje izrazim tebi osebno, zakaj ga potem tudi ti nisi osebno izrazila avtorici teme? Aja, dvojna merila. Sori. ja če si ozkogleden, je pa tko, da ne vidiš konteksta Sem pa res sam gledala, kaj je za otroka v tem primeru najbolje. In to je, da ima joško doma. In to je spraševala, kajne? Kaj potem je treba vse ne-dojilje postrelit??? Joško doma, dej dej. Kako so vsi svetniško tle gor. In kako ti veš, da je to za otroka najbolje, da ima joško doma? Če moja pije po flaški moje mleko, ki si ga izčrpam, ko grem zvečer na rekreacijo, ni prav za nič prikrajšana. V bistvu je s tem obogaten moj mož, ki lahko kljub temu, da nima zize, otroka nahrani. Pa tale, da mora bit mama pri otroku doma je isto kot izjava, da mora ženska bit za štedilnikom. Sori, ne morem verjet, da slišim take izjave iz ust ženske. Ker izjava je čisto šovinistična. A tko misliš? Da ti sploh kaj takega na pamet pade...napadalna si Joško doma....se nanaša na dojilje. Jaz čisto nič nimam proti nedojiljam. Pa dobr, če flašo sprejme. Moja dva sta jo obadva zavračala in si tudi sploh ne bi mogla privoščit, da me pri 4 m ni doma za več ur. ker bi bla lačna. Pa tudi nobene želje nisem imela, da bi šla vn. Tako vem, da je bilo najbolje za maja otroka, da sem bila doma. Mož pa res mora bit obogaten ja, za nč prikrajšan.Najbolj, da si umetno zizo namontira, pa bo še najbl bližje dojenju. Pa tole, da naj bi bla ženska za štedilnikom ni moja ideja, bi paa velikokrat blo bolj, ja.
|