|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ojla!
23.3.2005 17:56:11   
Sandra*
Oj! Lepo pzdravljene. Že kar en mesec se nisem oglasila na forumu zo, zdej sem raje na naš vsakdan. Nič ni novega, evo danes je 3 dni pred neželjeno :hudicek: ampak imam že rjav izcedek, kar pomeni, da bo :hudicek: tudi kmalu prišla, čeprav ta mesec zgleda da točno, kot še nikoli. Tako da spet ne bo nič :duda:. :((:((:((:((:(( Ful sem žalostna in kar zmanjkuje mi upanja da bom kdaj imela srečo postati srečka :nosecka:. Fulll sem žalostna. Že od avgusta se trudiva pa nič :((:((:((.

Upam, da vas nisem preveč zamorila, papa,

Lep preostanek dneva! Pa da se vsem ki želijo :duda: čimprej pokažeta tisti dve čarobni težko pričakovani :modri::roza:!

Pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ojla!
23.3.2005 18:00:47   
biba77
Sandra:rozica:, nic obupat. Pa poglej malo pogosteje med nase poste (jutranje in "Za nas..." ), ko so punce obicajno zelo dobro razpolozene in to pomaga!!!
Glavo gor!:):):)
:miska:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ojla!
23.3.2005 18:03:59   
Sandra*
Bol berem tale zo bol sm žalostna in depresivna, k pol skos sam na to mislem.
Hvala usen. :miska::miska::miska:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ojla!
23.3.2005 19:43:56   
VITA74
Sandra živjo,

poznam te občutke, ki se vlečejo iz meseca v mesec in znova in znova..... ampak punca glavo pokonci!!!!
Veliko nas je ki si svoje pikice želimo in si jih zaslužimo in ni vrag da jih ne dobimo....mogoče malo pozneje kot smo načrtovale a vseeno...UPANJE UMRE ZADNJE in tukaj smo da se bodrimo...
včasih pa tudi pomaga, da se zjokamo, pogovorimo in potem gremo lažje v nove boje..
En velik šopek :rozica: zate...
LP

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ojla!
23.3.2005 19:47:06   
Udb
Sandra...pa ne no tako pesimistično!!!!!!!!!!!!! Misliti moraš pozitivno - se bolj obnese pri vsakodnevnem občutku in dolgoročno!! Vem, da se ti zdi ful dolgo od avgusta...ampak to je šele 7 mesecev!! Še vsaj 5 mesecev časa do panike!

Je pa ful težko sprejemati vsakomesečna razočaranja...vem, ker sva poskušala 9 mesecev...potem je pa nepričakovano uspelo, ko sem sklenila, da bom šla h G!!

:miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ojla!
23.3.2005 22:12:12   
mujcek
Se strinjan z Udb, saj 7 mesecev še ni tako dolga doba, da bi morala obupat :zmeden2:

Pa upoštevaj Astrin nasveti in nas obišči bolj pogosto in videla boš, da se imamo tukaj prav fajn- zakaj pa misliš, da imamo toliko nosečk na tem forumu, zakaj misliš da so ostale-ker smo tu same super punce :bravo:

bodi optimist in življenje bo lepše :)-

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ojla!
23.3.2005 22:23:03   
Pupica
SAndra* bo pa potem tolk bolj sladko:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ojla!
24.3.2005 14:25:10   
Mikec
Sploh se ne sekiraj poskusi odmisliti da delas na :duda:. Posveti kaksen mesec sebi in partnerju, bodita zaljubljena kot na zacetku, Ne obupaj.. Kmalu bodo :modri::roza:

Nisi nas zamorila...

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.