|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Darujte kri
29.10.2008 19:08:15   
Čupka
Evo, jaz sem jo darovala danes. Drugič v življenju. Prvič sem jo pred 17 leti, v srednji šoli. Počutim se odlično, niti zavrtelo se mi ni u glavi (tega sem se balauser posted image ). So pa med tem , ko sem bila tam, dvema dedcema dvogovali noge, in eno dekle odpeljali v posebno sobo za "prihajanje k sebi".
Lahko pa rečem, da je bil odziv očitno zelo velik, saj so menda dopoldne čakali ljudje kar 2 uri na odvzem. Jaz sem čakala dobro uro, pa sem bila pozno popoldne. Sestre so rekle, da je že cel dan norišnica :-)))

Kot že rečeno, bala sem se slabega počutja po odvzemu, ki pa ga sploh ni. Strah sem premagala z mislijo na to, da bo mogoče kateri od mojih otrok rabil kdaj kri in da bo mogoče moja kri pomagala kakemu otročku, ali komurkoli drugemu. Če bi se vsi prepustili strahu, bi bilo res žalostno...

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.10.2008 19:19:09   
Ancy
Jaz bi tud šla, oz. se s prijateljicami menimo da bomo šle, me je edin ful strah da bom pol ful švoh pa zaspana al pa da skupi padem, kar sem že velikrat pri navadnem odvzemu........  user posted image bi pa ful rada dala, če bom s tem nekomu pomagala. 

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.10.2008 19:21:57   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Evo, jaz sem jo darovala danes. Drugič v življenju. Prvič sem jo pred 17 leti, v srednji šoli. Počutim se odlično, niti zavrtelo se mi ni u glavi (tega sem se balauser posted image ). So pa med tem , ko sem bila tam, dvema dedcema dvogovali noge, in eno dekle odpeljali v posebno sobo za "prihajanje k sebi".
Lahko pa rečem, da je bil odziv očitno zelo velik, saj so menda dopoldne čakali ljudje kar 2 uri na odvzem. Jaz sem čakala dobro uro, pa sem bila pozno popoldne. Sestre so rekle, da je že cel dan norišnica :-)))

Kot že rečeno, bala sem se slabega počutja po odvzemu, ki pa ga sploh ni. Strah sem premagala z mislijo na to, da bo mogoče kateri od mojih otrok rabil kdaj kri in da bo mogoče moja kri pomagala kakemu otročku, ali komurkoli drugemu. Če bi se vsi prepustili strahu, bi bilo res žalostno...

waw čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  full sem ponosna nate!!user posted image

jaz tudi komaj že čakam........

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.10.2008 19:37:47   
lefairyon
sicer nisem še darovala krvi, bi pa rada, samo ne vem kako je z osebami, ki imajo potrjeno boreliozo (sicer na podlagi videnega, ni pa potrjeno s krvno sliko)...
drugače pa res vsa čast tistim, ki darujete in s tem omogočite nekomu še nekaj časa na zemljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.10.2008 20:16:59   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

waw čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  full sem ponosna nate!!user posted image

jaz tudi komaj že čakam........

user posted image  ja, je kar dober občutek, ja. Je bil pa danes tam atek, ki je 200 krat daroval kri!!! Uau! Mislim da ga ne bom nikoli ujela, pa tudi če hodim na 4 mesece tja...u madona, če sem prav zračunala, bi morala tja hodit 66 let, trikrat letno...user posted image takrat me že nikjer več ne bo...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.10.2008 20:35:57   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: leon2003
samo ne vem kako je z osebami, ki imajo potrjeno boreliozo (sicer na podlagi videnega, ni pa potrjeno s krvno sliko)...

Ne, čim rečeš boreliozo te odslovijo. Tako pač je, ne smejo tvegat. Lahko da gre del tvoje krvi (plazma, trombociti ... ) rakovemu bolniku in bi s tem še dodatno ogrozili njegovo zdravje.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.10.2008 20:37:43   
Udb
jA, jaz grem konec novembra, ko bo minilo 4 mesece odkar sem jo prvič.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.10.2008 20:40:04   
lefairyon
IZVIRNO SPOROČILO: ninataja

IZVIRNO SPOROČILO: leon2003
samo ne vem kako je z osebami, ki imajo potrjeno boreliozo (sicer na podlagi videnega, ni pa potrjeno s krvno sliko)...

Ne, čim rečeš boreliozo te odslovijo. Tako pač je, ne smejo tvegat. Lahko da gre del tvoje krvi (plazma, trombociti ... ) rakovemu bolniku in bi s tem še dodatno ogrozili njegovo zdravje.

mi je zdaj žal, da nisem nikoli prej dala krvi, ker, če je temu tako, ne bom mogla nikomer pomagatiuser posted image
a lahko prosim zdravnika za pregled krvi, če je borelioza oz., da imam na papirju, da je pozitivno? da bom imela vsaj eno dokazilo, da res ne morem postati darovalka? črno na belem za zihr...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.10.2008 20:46:40   
ninataja
@leon2003 Ne vem kako je v tvojem primeru, mislim da lahko vprašaš, na Zavodu za transfuzijsko medicino opravljajo marsikatere raziskave, če ti tvoj zdravnik ne bo znal spisati izvida.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?