Janeja -> RE: gastro pregled pri 9.mesecih (28.10.2008 20:43:28)
|
Mi smo bili na tem pregledu z Leo prvič, ko je bila stara eno leto. Najprej je samo natančen pogovor o prehranjevalnih navadah in splošno o počutju,... Pa verjetno boste šli na posvet tudi k dietetičarki. Ko pri Lei niso na ta način nič odkrili, so jo poslali še na natančne preiskave. Testi trajajo 3 dni (nam je celo uspelo vse v dveh dneh zaključit). Tam sva bile od zjutraj do 4 popoldne, potem sva šli pa domov in naslednje jutro nazaj. Niso pa te preiskave nič hudega. Na par ur ji jemljejo kri (pičijo samo enkrat), vmes pa nekaj pije,... Pa razna slikanja. Sem že malo pozabila, ker je od tega že več kot dve leti. Spomnim se, da je bilo najhuje od vsega, ko so gledali kako in koliko poje, ona pa seveda nič od nič. Apetit na nuli že od začetka. Hotela sem ti samo povedat, da če ti je P rekel, da je vse OK in bo to samo preventivni pregled se ne sekiraj. Naredite ga, da si ne boš kdaj kaj očitala, itak pa, da bodo tudi vsi rezultati BP. Tako,kot je bilo pri nas, pa je Lea že od začetka in še danes cca. 2 kg pod najnižjo krivuljo po teži. Važno, da je drugače ves razvoj OK, prenizka teža sploh ni tak problem.
|
|
|
|