ella. -> RE: II pričakujemo decembra :) (24.12.2008 9:45:02)
|
Dobro jutro, dobre decembrske punce, ker me je Giottka malo okregala včeraj, sem vas prišla pozdrvit, predvsem pa držat pesti, da bost eimele ekstra polepšane praznike s pluski, moji Giottki pa en objemček poslat, čeprav vem, da jo ta - ni potrl, ampak gre v novo leto z novim elanom ga iskat oz. ko bo naletela nanj, bo naletela nanj, a ne, Giottek? Dane spa poiščem recepte za proseno kašo (al prou se piše kasha ;)) Tudi Tanini piškotki so že pripravljeni za ob kavici in Uršin pujsek je na predalniku in iz uči mu kriči srečaaaaaaaaa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Aquica in Tiki..do naslednjič en topel objem, ki diši po sladkobnem kuhancu. Naslednjič ni izgovorov! Ta velika darila sem pa jest namesto vaju dobila, tralala [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] VilaMalina; ej!!!! Ti si pa zgleda Božičkova ljubljenka [sm=smiley1.gif] Veliko od same čiste sreče neprespanih noči, ko z nasmeškom zreš v strop in delaš načrte za novo prihodnost [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] In ljubezni z vseh strani. CMOK!!
|
|
|
|