|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi????
28.10.2008 18:58:16   
Anonimen
danes sem občitila gib in nekje zgoraj z desne strani čisto v ravnini popka...no gibe čutim od 16tedna ampak spodaj pod popkom...sedaj pa se točno videlo kako je bula bila zgoraj v ravnini popka...a je možno da se je tak obrnilo in da sem gibe čutila tako "visoko"????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi????
28.10.2008 18:59:23   
Anonimen
ja noseča sem pa 19tednov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2008 19:30:38   
maja24
Možno je,ker jest sm bla prvorodka pa sm moji G omenila da jo že čuti,bla sm pa v 16t,pa mi je rkla da to ni mogoče pr prvorodkah no pol ko sm mela pa nasledni pregled sm ji pa omenila isto za kar ti sprašuješ(da se ti je naredla bulca) je pa rekla da to je to.

A ni fajn ko te mali pišek brca,jest sm bla kr v user posted image user posted image ,zej pa vse to ful pogrešam.

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2008 19:32:39   
Naja30
Ja, je možno, saj do 20t se pomakne bolj gor.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2008 19:46:22   
Anonimen
saj to je drugi otrok.pri prvem nevem kdaj sem čutila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2008 19:49:50   
TinaV*
pozdravljene!

Jaz sem prve gibe obcutla tudi v 16 tednu....mislim da se obraca,ker ma full prostora user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2008 9:45:31   
sye
Naja30 a to pomeni, da se bo meni plod dvignil. Jaz sem bila včeraj namreč na morfologiji in sem imela zadnji dan 19ega tedna, pa mi je rekla da elo nizko nosim. A se bo to kej popravilo?Pa še rekla mi je da mam zelo majhen trebuh, čeprav je potem po izmerah bilo vse vredu.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2008 13:15:51   
linči 312
no jaz pa sem zdaj na začetku 17. T, čeprov sem po mnenju ginekologinje zanosila malce kasneje, kot običajno, ker mam daljši ciklus, in torej sklepam, da sem šele v 16. t dejansko. no ampak kar bi rada vprašala je, ali je to ok, da še nič ne čutim. sem zadnjih 14 dni sicer čutila neko špikanje, kot malo ščipanje, pa mi je zdravnica rekla, da je to od dvigovanja maternice. torej ni bila moja pikica na delu.

sem prov neučakana in bi rada čimprej brce in podobno čutla. me kar malce jeziuser posted image , ker še nič ni. ali je res, da šele okol 20. t in ne prej, sploh če je prva nosečnost?

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2008 14:16:34   
linči 312
ker ni nič odgovororv še enkrat, malce neučakano, sprašujem, če je ok, da še ne čutim v začetku 18 T?

me vsi okol že sprašujejo in me je zdaj mal strah, da ni kaj narobe.

prosim za kak odgovor user posted image , ker sem čist zmedena.

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2008 14:38:03   
naia
kokr vem, je normalno, da otroka prvič začutiš do 22.tedna tako, da ni potrebe po kakšni paniki, moja prijateljica ima PDP 06.marca in prejšnjo soboto prvič začutila premike

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2008 15:13:27   
Lorencia
Linči sploh ni panike, če še ne čutiš gibov...gibi so vsekakor že prisotni, samo so še toliko nežki da jih ti pač ne zaznaš. Najpogosteje začnejo tiste, ki so noseče prvič čutiti okoli 20.tedna - tako da brez nepotrebnih skrbi. Verjamem pa, da bi želela že enkrat - da se začnejo ti gibi.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2008 14:59:02   
linči 312
hvala za tolažbo. ja res sem malce neučakana. no pa saj bo tudi moja pikica začela s telovadbo user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?