|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nerodno mi je...malo sperme
28.10.2008 15:32:42   
Anonimen
Oprostite mojemu bednemu vprašanju. Prav sram me je.....Ampak strah me je, da ne morem zanosit,ker ima moje premalo sperme. Ko seksava, ko mu pride....ko vstanem nič ne čutim da bi kaj ven izteklo. opazila pa sem ko grem na blato,ker se napenjam da je sperma vmes majhen kupček beli. Ali je to normalno ? Še enkrat se opravičujem !

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 28.10.2008 21:46:59 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nerodno mi je...
28.10.2008 15:34:10   
Anonimen
Prepogosto seksata?

Manj seksa, več sperme.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2008 15:41:04   
Anonimen
Kaj pa če bi ga oralno zadovoljila in količino sperme preverila na recimo njegovem trebuhu?
Čeprav kvantiteta ni pogoj za kvaliteto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2008 15:42:44   
Anonimen
ja saj sem ga oralno zadovoljila ni veliko sperme. Približno mala žlička. Najbolj me moti to...al pa je z mano kaj narobe. Da mi ne steče ven. Da steče ven samo pri napenjanju ko grem na blato. Seksava vsak drugi dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2008 15:43:08   
Anonimen
Ni rečeno, da preveč seksata. Smešno si se izrazla ... ko grem na blato...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2008 15:47:27   
lotoska
pomota

< Sporočilo je popravil lotoska -- 28.10.2008 15:48:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2008 15:48:24   
Anonimen
da takrat ko pritiskam grem kakat čutim oz.vidim spermo ko mi steče ven. Ne vem mogoče je z mano kaj narobe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2008 15:50:20   
Anonimen
Če je ni, potem je ni. To  nima veze s tabo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2008 16:06:56   
bati
  ja če si tako v dvomih je najbolj da se posvetuješ z dohtarjem........čeprav mi ni jasno kako bi ti sperma prišla čez danko ven???Mogoče gre le za kakšno sluz....sej verjetn ne greš takoj po seksu kakat da bi lahko kokr kol že to povezala...mal čuden je to. Pa brez zamere...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2008 16:13:36   
enkratna
Moški imajo različne sperme. Ene so kot bezgov sok, druge kot jogurt in tretje kot sir (ne mislim po okusu, ve packe, ampak po gostoti user posted image ). Ene se ti pocedijo po nogah kot potoček, druge priplezajo ven šele čez čas (nekaj minut, uro...).
To, da opaziš beli kupček pri blatu pa dokazuje le to, da tvoj partner (tako kot moj) spada v "sirno kategorijo" - in tak tip sperme rabi dlje, da pride ven. Aja, pa ne pride ven skozi danko, ampak vaginalno, pri napenjanju...

P.S.: Ni važna količina, važna je kvaliteta!

< Sporočilo je popravil enkratna -- 28.10.2008 16:14:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2008 16:13:39   
Anonimen
Količina pa res nima veze, no.

(odgovor članu bati)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2008 16:22:33   
Anonimen
Ja res so različni teli moški. Mene je pri bivšem motilo to, da je prav mizerno šprical. Količina mi ni bila pomembna, ker nisem hotela imeti otrok z njim.

Drugače pa šele pri preiskavah ugotovijo, če je kaj narobe z njegovimi plavalci. Šele tam lahko določijo, koliko jih je pa koliko so živahni...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.10.2008 20:35:05   
dulcinea
Pa saj je tudi v tisti žlički sperme dovolj plavalčkov. Če pa te zanima, če so plavalčki živi, pa svojemu ginekologu reci pa bo dal napotnico za spermiogram. Pa njegovo zdravstveno vzami s seboj, ker bo na njegovo ime.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.10.2008 9:38:20   
tihoupanje
Tudi pri nama je isti problem.....tudi jaz sem opazila, da moj nima dovolj sperme, ker odlično vem, kako je to, ko ti teče po nogah.....

In ne moreva zaenkrat imeti otrok......In jaz sumim, da je ravno količina sperme vzrok....

Ta košček sira, ki si ga videla je sperma, ki bo še-le koagulirala, se (po domače povedano) "rastopila"......

Pri nekdanjem partnerju, pa je sperme bilo resnično preveč.....Pod tušem je nekrat končal, potem oralno....in ko sva seksala, je vseeno poteklo in teklo.....

Pri sedanjem....user posted image ....mizerija.....Tudi oralno sem preverila in....pljunek, vse skupaj....

To je problem, definitivno.....

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.10.2008 21:20:49   
Anja PiPi
mogoče se pa sperme kako drugače znebi, pa je zate ni dovolj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mal se hecam... kakor vem imajo moški zelo različne izlive, tko kot imamo me različne tokove, menstruacije ipd. ...

samo je pa res, da je sperma bolj grudasta ob ne prav pogostih izlivih.. ne vem zakaj, ne bi znala razložit.. manj je je pa če se še ni nova naredila.. ampak to bi prišlo v poštev, če ima partner drugače dosti izliva.. če ima pa vedno bolj malo, je ima pač bolj malo..

men je moja v.d. tašča, ki je sicer sestra v gin.ambulanti in babica, rekla, da je v določenih primerih fajn dat povšter pod rit oz. noge mal v luft za nekaj minut.. in če mi ona to reče, ji zaupam.. če bi mi kdo drug, bi se mu pa mal smejala.. user posted image

presodite same

...just another girl with a dream in her heart...

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.10.2008 21:24:10   
Volga
Jaz, taprva anonimna, ti lahko samo iskreno čestitam na dovršenem opisu in pogumu, da si nam posredovala ta opis. Resno, nič se ne hecam. Svaka ti čast. Mi je pa je tole popestrilo večer user posted image

AJa, odgovora pa ne vem, res ne, ampak saj bo.

(odgovor članu Anja PiPi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.1.2009 22:35:33   
LUNA83
OJ, nisem vedla kam naj napišem pa sem kar semle: jaz imam občutek da mi po spolnem odnosu steče ven vsa sperma. No naprimer če grem potem na wc in se pobrišem imam vse na papirju? Je možno? Aja pa sperme ima moj dragi ful.user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.1.2009 22:41:10   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

OJ, nisem vedla kam naj napišem pa sem kar semle: jaz imam občutek da mi po spolnem odnosu steče ven vsa sperma. No naprimer če grem potem na wc in se pobrišem imam vse na papirju? Je možno? Aja pa sperme ima moj dragi ful.user posted image

Steče ven semenska tekočina, spermiji pa grejo dalje svojo pot do ciljauser posted image ..

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.1.2009 22:59:51   
LUNA83
user posted image user posted image user posted image  hvala user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.1.2009 2:05:52   
mojca345
pr nama tut dost.user posted image teče še ven po postelji, jaz imam vsega po riti...ampak čist vedno pred,pozabiva brisačo pripravit, da bi se lahko obrisala in še vedno ostala pod toplo posteljo.user posted image

vpraši ga če se samozadovoljuje in kolikokrat dnevno oz. tedensko ? moj bivši obvezno dva krat na dan.pa še mene vmes.tko, da kapacitete koker češ. odvisno zdej tut kok starega fanta imaš...kaki moški pa mogoče se enkrat na dan, pa potem ne more več...

ker če je tega res malo potem se tudi sama sprašujem kak se da potem zanosit sploh...user posted image  vem pa, da ko sem bila mlajša, mlajša...sva z prvim fantom tudi 7 krat en dan in ta 4, 5 ič res ni blo nič več, da bi kaj ven priculjalo...

moj bivši pa je seveda imel še ljubico, ampak je zelo pazil, kdaj njo in kdaj mene, da jaz ne bi posumila, seveda pri izlivu, da je bil z eno drugo...no ja, sam pozabil je, da bom opazila, ker je drugače seksal z mano...pa se je user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.