|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
9.11.2008 21:47:05   
pikovit
Miška lahko se kaj zmenimo.V petek????Jaz sem za.

Gigi sem ravno razmišljala o tebi.Naj Ariel dela belino do konca in naprej.Pokliči kaj in greva na kakšno kavo.Te prav pogrešam.Pa Mismis tudiuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.11.2008 21:49:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Večer Pikovit nimaš monologov. Bom še tebe povprašalamogoče pa ti veš. Kako je s prvo rdečko po postopku? A pride normalno kot pred al traja dlje?

Jaz sem jih dobivala točno.Se je pa parkrat zgodilo da je bilo malce zmede.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.11.2008 21:49:32   
Pija76
Pikovit draga ja tole prinesi mi, pa daj mi, pa ne to nisem mislil pa tko....prvič moški, drugič podpisala si user posted image . Mal ga crkljaj, pa fajn ga masiraj, pa tisoč in en opravk si naštimaj pa bo tik tak v službi.

Gigi ????

BBpikica jaz sem jo imela čist normalno....

Miška daj organiziraj eno srečanje, pa po možnosti v LJ z bližnjo okolico....pa taksi mormo obvezno naročit, ker bo policijska kontrola

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.11.2008 21:50:40   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pikovit hecam te! Nič nisem delala s hrbtom, zgleda da mi pravi da sem staraaaaaaaa user posted image . Zakaj pa si ti slabše?

Ker se mi meša,je vsak dan doma in zgleda takole:

prinesi mi tole,prinesi mi tisto,a bi ti....,pa nisem tega mislil.....user posted image Skratka....

Uf Pikovitka zdej si ga pa na j*****, sej veš v dobrem in slabem...

Mojmu se nč boljše ne godi user posted image in to brez te obljube user posted image

Ga nekak podobno teram gor pa dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.11.2008 21:51:04   
gigi1
Oj sem tolk časa pisala post, da ste že celo stran naklofale user posted image

Pija vidim, da hrbet še kar ni bolje. Jutri pokliči go Majerle pliiiz.

Pikovitka a te možek še kar sprehaja? user posted image . Si te kar predstavljam, k ti gre kar para iz ušes user posted image . Sorry k se smejim. Tako je to v zakonu. Je treba potrpet user posted image

BBpikica men je po A prišla točno 28 dan. Drugih info ti pa ne znam dat.

Podganca srčica user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.11.2008 21:53:30 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.11.2008 21:51:05   
pikovit
Dejzi za jutri ti želim eno veliko presenečenje in nebolečo punkcijo.Folikelček,drži se jutri.Mislim na vaju.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.11.2008 21:51:38   
Pija76
A že spite? Jaz imam še en sendvič za pojest....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.11.2008 21:52:37   
bbpikica
Če bo pa srečanje v Lj. bi pamogoče tud men ratal pridt bi vas prav rada spoznala.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.11.2008 21:53:34   
pikovit
Punce ve se mi kar smejteuser posted image ,ampak tole si pa nisem mslila,da bom tako hitro prišla na probo.user posted image Pa seeej sem že 15 leeet z njiiimuser posted image Pa me je šele sedaj tole zadelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.11.2008 21:53:46   
Pija76
Gigi jutri bom pa res poklicala, pa upam, da bo kamlu kak termin frej. Pa če bi imela še ti enega za kakšen kafetek pa bi blo super!!!! Morm v čistilnico user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.11.2008 21:54:18   
pikovit

A spet ješuser posted image user posted image user posted image Blagor tebiuser posted image Jaz bi tuduser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.11.2008 21:55:35   
Pija76

Punce ve se mi kar smejteuser posted image ,ampak tole si pa nisem mslila,da bom tako hitro prišla na probo.user posted image Pa seeej sem že 15 leeet z njiiimuser posted image Pa me je šele sedaj tole zadelouser posted image user posted image user posted image

Punce ne bodi žalostna! Sej boš tud ti še rabla crkljanje od njega in takrat ti bo vrnil toliko kot sedaj dobiva z dodatkom! Verjemi!!! Sta oba podpisala

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.11.2008 21:56:01   
pikovit

Če bo pa srečanje v Lj. bi pamogoče tud men ratal pridt bi vas prav rada spoznala.

Jaz sem tudi za Lj. imam v soboto eno stvar in kuham.Tako da ne bi ravno zgledalo vso podrto me videti

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.11.2008 21:56:28   
gigi1
Pikovitka vesela bodi, da te ni že prej. Se sploh ne bi hotla poročit user posted image

Pija dobra ideja user posted image . Kongo????

Miška javi kdaj!

Pa poklicat mormo prej in naročit naj nabavijo več blajfraj pira, da ga ne bo spet zmanjkalo user posted image

BBpikica super. Me bi te tudi rade spoznale user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
9.11.2008 21:56:56   
Pija76

A spet ješuser posted image user posted image user posted image Blagor tebiuser posted image Jaz bi tuduser posted image

Ja kaj pa čem....spanje se bliža, če nisem polna pol ne spim. Dej prvošč si še ti! Kdaj štartaš s postopkom? Sori ampak nisem na tekočem....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.11.2008 21:57:04   
pikovit

Punce ne bodi žalostna! Sej boš tud ti še rabla crkljanje od njega in takrat ti bo vrnil toliko kot sedaj dobiva z dodatkom! Verjemi!!! Sta oba podpisala

I hopeuser posted image Tole je res katastrofa.Čisto se je opustiouser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.11.2008 21:58:07   
bbpikica
Gigi jaz tud navijam za popolno belino vsaj še osem mesecev. A se šteje za začetek M takoj po postopku prvi dan izcedka al šele tisti dan ko imaš test? Prej nikol nisem bla zlo pozorna na to ampak zdaj mi pa nekaj počutje ne štima pa me mal skrbi da ni kaj narobe?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.11.2008 21:59:03   
gigi1
Mi tolk počas net dela, da skoz zamujam...

Pija može čistilnica ta teden. Kar pokliči user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.11.2008 21:59:21   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pika.po jaz bi res malo pazila s to sojo. Sem tud sama že nekje prebrala, da ni dobra za plavalčke. Sam moraš pa pazit, da dobiš s prehrano dovolj beljakovin.

Mah kar se tiče plavalčkov smo to rundo že naredli kar smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej jest študiram na vgnezditev in bejbija user posted image

Sej bom pogruntala kaj brihtnega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
9.11.2008 21:59:39   
Pija76
Gigi a si doma ta teden? Lahk Kongo, ampak to bi pol nazaj pršla al pa tm k ponavadi....

Pikovit a nisi navijala za petek? Ja pa pejmo v soboto, če ste ostale za....

BBpikica se te že veselimo spoznati.

Miška organizatorka ti pa objavi....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
9.11.2008 21:59:43   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitka vesela bodi, da te ni že prej. Se sploh ne bi hotla poročit user posted image

Ja maš pravuser posted image user posted image user posted image

Pija
dobra ideja user posted image . Kongo????
Jaz sem za

Miška javi kdaj!

V petek,če se strinjate

Pa poklicat mormo prej in naročit naj nabavijo več blajfraj pira, da ga ne bo spet zmanjkalo user posted image

Ti maš veze tamuser posted image

BBpikica
super. Me bi te tudi rade spoznale user posted image

Ja prav resuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
9.11.2008 22:00:19   
Goldy
bbpikica - meni ni treba v nove boje user posted image , bodo počakali za kakšni dve leti, trenutno sem v 8/3 in uživam v svoji user posted image . Malo prej sem spet letela školjko objemat, sam sam sline bruham.
Glede vitaminov, jaz sem tudi vso to kombinacijo jemala, pa mi ni bilo nikoli nič slabo. Mogoče prenehaj za par dni in potem vidiš, če je to bilo res to.

cukica - kaj se je zgodilo v Lj, česa jim je zmanjkalo??????user posted image

Hellooooo pa še vsem ostalim - komaj folgam brat.....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
9.11.2008 22:00:55   
gigi1

Gigi jaz tud navijam za popolno belino vsaj še osem mesecev. A se šteje za začetek M takoj po postopku prvi dan izcedka al šele tisti dan ko imaš test? Prej nikol nisem bla zlo pozorna na to ampak zdaj mi pa nekaj počutje ne štima pa me mal skrbi da ni kaj narobe?

Za prvi dan M se šteje tisti dan, ko začneš krvavet. Ne izcedki. In to nima nobene veze z dnevom testa. Kaj pa če bi ti vseen čimprej palčko polulala? Nikoli ne veš user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
9.11.2008 22:01:15   
Pija76

I hopeuser posted image Tole je res katastrofa.Čisto se je opustiouser posted image

Da mu ni u glavo užgal? Mater tko se pa ne sme obnašat, titi!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
9.11.2008 22:01:28   
bbpikica
Pikovit saj bo minilo in potem se bosta oba samo še smejala temu. Je pa res da so moški katastrofa kadar so bolani. Vzemi to kot trening za prihod otročka ki ga bosta pribojevala.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?