|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
5.11.2008 19:07:16   
jazzz27
Punce, Ajsika sporoča, da je vse super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Detajle bo sama razkrila, ker nekako nočem vzet tega užitka!!!

Ajsi bravo in čestitke tebi in očku, ki je blažen, kot verjetno tudi mamiuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 976
5.11.2008 19:07:31   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 977
5.11.2008 19:08:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce, Ajsika sporoča, da je vse super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Detajle bo sama razkrila, ker nekako nočem vzet tega užitka!!!

Ajsi bravo in čestitke tebi in očku, ki je blažen, kot verjetno tudi mamiuser posted image
user posted image user posted image user posted image superca za ajsiko in bebico, pa seveda za očka k je to dobr nareduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 978
5.11.2008 19:14:06   
Shuka
Kaj pa tale mulc
user posted image

Na Vina nisem pozabila
user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
5.11.2008 19:15:20   
Shuka
Vidm, da samo sebe stimuliram user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
5.11.2008 19:16:01   
DaisyE
Čerčka. Komaj pridem, so že lepe novice. Pridne pupe.

Ajsberg čim prej se javi, ker me firbec daje.

A blanč je pa šla hamsat.

Ata in mama mlinko sta kje? Me zanima kako so otroc.

Šuki in zarja vidim, da skrbita za kurjavo.

Jaz sem si šla pa na poti domov pir in arašide kupit. Sem prav patetično zgledala v trgovini, šest piksn in en pakl arašidov. Prodajalka me ni prijazno pozdravila in sama sem se počutila kot en kronik. Še sreča, da mam čike na zalogi, da nisem še tega naročala. Jojmemeni. Ma, bit če bolje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 981
5.11.2008 19:17:06   
Shuka
Ne morm si pomagat
user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
5.11.2008 19:17:27   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Kaj pa tale mulc
user posted image  

Kaj je tale za eden? Če bi ga malo s šmirom namazala, bi bil kar apetitlich...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
5.11.2008 19:18:10   
womanpolice

PUNCE IN FANTA... Nism se vam nič javila, ker sm včeraj zvečer dobila . Zgledalo pa je takole: šla sm na wc in je  bil  še persilček, pridem v spalnico, si hočem vstavit utrogestan, pa vidim na vložku kri. Ko sm se danes zbudila, je bil vložek cel krvav (always ultra) - rdeč ne rjav. Ob 13. uri, ko mi je uspelo iztočiti in obrisati solze, sm pa šla zamenjat vložek in čez cel dan do zdajle so pa pritekle le tri kaplje krvi. Zdaj pa mi ni nč več jasno... Pri takšni krvavitvi si niti ne upam pomisliti, da je še 1 ostal. Je prelepo, da bi bilo res.
Šefa sm zjutraj klicala, da pridem delat. Sprva mi je rekel, da ne, da naj bom doma in se "poberem"; prebolim, potem pa mi je rekel, da lahko pridem, samo da bom četrtek in petek v pisarni, da me ne bo dal na teren. Odločila sm se, da če ne bo krvavitve več do sobote (12. dan po ET) bom nardila test... ampak si niti ne upam pomislit na opcijo, da je ostal pri meni....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 984
5.11.2008 19:18:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jaz sem si šla pa na poti domov pir in arašide kupit. Sem prav patetično zgledala v trgovini, šest piksn in en pakl arašidov. Prodajalka me ni prijazno pozdravila in sama sem se počutila kot en kronik. Še sreča, da mam čike na zalogi, da nisem še tega naročala. Jojmemeni. Ma, bit če bolje.
Nč se ne sekiraj daisy kolk sem šele jest kronično delovala k sem bla vsak dan v ošteriji na piruuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 985
5.11.2008 19:19:09   
womanpolice
Ker je bila tolikšna krvavitev, da je bil vložek v celoti krvav, dvomim, da je še kateri ostal....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 986
5.11.2008 19:19:59   
Shuka

Kaj pa tale mulc
user posted image  

Kaj je tale za eden? Če bi ga malo s šmirom namazala, bi bil kar apetitlich...
Channing Tatum
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.11.2008 19:21:14   
sonček33
WPuser posted image Ne obupaj še! Jaz upam in držim pesti, da je bilo lažno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 988
5.11.2008 19:21:44   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

PUNCE IN FANTA... Nism se vam nič javila, ker sm včeraj zvečer dobila . Zgledalo pa je takole: šla sm na wc in je  bil  še persilček, pridem v spalnico, si hočem vstavit utrogestan, pa vidim na vložku kri. Ko sm se danes zbudila, je bil vložek cel krvav (always ultra) - rdeč ne rjav. Ob 13. uri, ko mi je uspelo iztočiti in obrisati solze, sm pa šla zamenjat vložek in čez cel dan do zdajle so pa pritekle le tri kaplje krvi. Zdaj pa mi ni nč več jasno... Pri takšni krvavitvi si niti ne upam pomisliti, da je še 1 ostal. Je prelepo, da bi bilo res.
Šefa sm zjutraj klicala, da pridem delat. Sprva mi je rekel, da ne, da naj bom doma in se "poberem"; prebolim, potem pa mi je rekel, da lahko pridem, samo da bom četrtek in petek v pisarni, da me ne bo dal na teren. Odločila sm se, da če ne bo krvavitve več do sobote (12. dan po ET) bom nardila test... ampak si niti ne upam pomislit na opcijo, da je ostal pri meni....
Upajmo do konca, a prov WP user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 989
5.11.2008 19:23:16   
womanpolice
a se vam ne zdi da je bilo mal preveč krvi, da bi še lahko upala? npr. pr jazzz je bilo samo ko je šla na wc in se obrisala.. malenkost na papirju... pr men pa je bil cel vložek krvav....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
5.11.2008 19:23:50   
blanč

Nč se ne sekiraj daisy kolk sem šele jest kronično delovala k sem bla vsak dan v ošteriji na piruuser posted image

o daisye
jaz sem ravno enga hajnija, pa mi ni pasuuser posted image . Mogoče je kriv koprivov čaj pa kup vitaminov??? jutr bom brez čajauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 991
5.11.2008 19:23:59   
Tina1
želvica bravo za jajčkauser posted image . Še petek uz, pol bo pa stopka padla

pika.po ma ti, ti si pa kr pohitela, pa tok pridno jajčka nesla. user posted image Super.

Očitno tele fotostimulacije tud name delujejo.user posted image Me je kr neki bol začel špikat po jajčnikih.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 992
5.11.2008 19:24:23   
jazzz27
Wp, ne vem kaj naj si mislim, a ni to še prezgodaj, da bi bila prava M? Jaz upam na najboljše. Boš videla če sedaj ne bo več krvavitve, ti priporočam test, vsaj sama pri sebi si boš zjasnila sliko...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
5.11.2008 19:24:31   
sonček33
WP - joj, ta kri je hudič...ampak, če jo zdaj ni več... upam upam upam

Neposredna povezava do sporočila: 994
5.11.2008 19:24:39   
blanč

Ker je bila tolikšna krvavitev, da je bil vložek v celoti krvav, dvomim, da je še kateri ostal....

Pa ne še obupat no..., sej to še nič ne pomeni pa še prekmalu je.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 995
5.11.2008 19:25:06   
sonček33
Kje je PIja?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 996
5.11.2008 19:26:00   
womanpolice
jazzz kateri dan si delala ponovno test po negativnem? kateri dan po ET?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 997
5.11.2008 19:26:37   
Shuka

a se vam ne zdi da je bilo mal preveč krvi, da bi še lahko upala? npr. pr jazzz je bilo samo ko je šla na wc in se obrisala.. malenkost na papirju... pr men pa je bil cel vložek krvav....
Ej nikoli ne veš kaj se ti je zgodilo tam notri, lahko da se ti je kak hematom naredil od punkcije pa ti je zdej počil, to pa zna biti krvavitev, ne takoj pomislit da je konec. Kot rečeno UPAJMO DO KONCA.

Neposredna povezava do sporočila: 998
5.11.2008 19:27:43   
womanpolice
hvala za dobre misli... upam, da se ne motite in da bi bilo pozitivno...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
5.11.2008 19:28:11   
DaisyE

Draga WP, upam, upam, upam in navijam, da je bla ta krvavitev pač nekaj izvenserijskega in da sta ostala oba, ali pa vsaj eden. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......