nokes
|
jodldadiiii! evo mene iz zasede , dejzika in abrič! sem komaj ven našla, tako dobro sem se skrila! ma kaj, abra, to da si brez narastka in rahlo nervozna, nije baš neki opis, da te prepoznam!! ti kar pridi do mene v MŠ! tina, čestitke, 5 celic je dobra cifra. zdaj počivaj in se pripravljaj na otroke! mišmiš, se vidimo danes, pa te polupčkam, ker si tako lepo spedinala seznam, tud mojsonček si dala gor! jaz sem si napisala seznam, pa preden sem vse prebrala, je miškič že uredil! bravo! šuki je tud pridna, sam en mauček ! nosečka pač! abra, jaz mislim, da je naša g. ful stvarna ženska in če bi bila panika, bi ziher že zdavnaj kaj naredila. tako pač je, eni so manjši, drugi velikani, pa še odstopanja so pri uzjih in merah. saj veš sama. je pa dobro, da boš vedela pikico bolj pogosto. sonček, tvoj trebušček je ful lepi, sam moj je prevelik!! men se zdi, da mam večjega kot ti?? jst bajsi želvica upam, da je že na drugi porciji kalamarov in da uživa s svojim in pikicami! drage srečevalke: kongo girls, komaj čakam, da vas spet vidim in kakšno rečemo! ostale pikice, ki vas še ne poznam, pa vas enkrat bom: !