|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
14.11.2008 15:26:39   
mismis
Dosti za danes... mismis gre domov spedenat psa, pa deca, pa jest

vse v tem vrstnem redu user posted image user posted image user posted image

Se vidimo v Kongotu

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
14.11.2008 15:27:07   
pikovit
Tina super ste tole danes zrihtaliuser posted image user posted image user posted image

Sonček lep buši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
14.11.2008 15:27:27   
mateja_goljev
ojla punce.

Netka ja imam 2 zamrzjenčka in ta dva grem lahko iskat šele o novem letu.

Punce dajte mi povedat kako je z zamrzjenčki. Sem klicala sestre in povedala da sem dobilauser posted image . pol sm pa rekla kako naprej, pa je rekla da najprej nej dobim napotnico zdravnika in da naj šele januarja pokličem sestro za naročanje za številko. A ma katera kaj več pojma o tem. A maš naravni ciklus za vstavitev ali isto špikanje in še neki me zanima, a se zamrzjenčki štejejo novi postopek ali spada pod drugega v mojem primeru?

hvala punce za vse spodbudne besede.

matejauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
14.11.2008 15:30:37   
pikovit
Lučka kolk sem jaz vesela zate.user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa še rože posadit,dokler je še danuser posted image Se vidimo v Kongu.

Kar se pa tiče zadeva:tešče pa zahtevajo,da moram bituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
14.11.2008 15:31:54   
Abra
Daisy, Noki nisem niijer vidla user posted image če je bla v zasedi, je tko nisem mogla videt user posted image zdaj sem ji še povedala, kako zgledam, da prav velik dela ni imela user posted image

Pikovit, da vam zvečer ne bo slabo zarad teh slik user posted image

Gigi, uz je čudo tehnike, kaj vse se vidi, če ti kdo pove kaj je na sliki user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
14.11.2008 15:32:03   
gigi1
Matejči žal nimam zmrznjenčkov vendar ti lahko nekaj odgovorim. Ti takoj pokliči na naročanje ali se pojavi pri svojem G ko ima ambulanto na Leonišču. On se glede na tvoje izvide odloči za postopek z zmrznjenčki. Velikokrat se odločijo brez vsake stimulacije, včasih dajo par menopurjev, včasih samo estrofem, včasih...no zato pa moraš iti do svojega G, da ti pove za katero varianto se je odločil in da ti da napotnico. Potem pa pokličeš sestro Miro in dobiš ev. št. Srečno.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.11.2008 15:35:46 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
14.11.2008 15:32:33   
pikovit
Mateja za zamrznjenčke se odločajo različno.Enkrat ti dajo inekcije ampak bolj malo,druga varjanta pa je naravno.Pripravi se,pa da boš tam videla vsak dan,ker ti bodo zjutraj merili hormon E2.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
14.11.2008 15:34:18   
gigi1
Pikovitka bejž že rožce sadit, da te ne bom z uno sliko k si jo gor napopala kar po glavi lopnla user posted image  user posted image  user posted image . Murkota še prenesem, ta baba je pa res grozljivkauser posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
14.11.2008 15:34:59   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pikovit, da vam zvečer ne bo slabo zarad teh slik user posted image

O user posted image A niso lepe,kaj?user posted image user posted image user posted image Sem mogla,me tole drži že nekaj dniuser posted image .
Evo sem zaključila z akupunkturami.Konec decembra pa spet.

Čestitke za gimnastičarko in punca daj malo več jest no.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
14.11.2008 15:35:42   
pikovit
Ajd grem zdej še kaj narest okol bajte.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
14.11.2008 15:55:29   
lara light
Abra, kot je rekla Gigi, vse bo nadoknadila, pa kje je tvoja G še videla močne gimnastičarke? Mora bit vitka in drobna, da bo kos nalogam!user posted image  Upam, da opraviš v 1 dnevu in itak, da bo vs ok!user posted image

Netkič, praviš,da je vse ok?! Seveda, ne more bit drugače!user posted image
Zarjica, samo gas in dolge luči...spreglej ponesrečen izdelke naraveuser posted image
Daisy, Shuki, Pikovitek, Ledenka, ku kuk!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
14.11.2008 16:01:37   
sonček33
Gigi in Abra - ne jaz nisem imela danes pregleda. Sem samo opazila, da me ni na seznamu pa sem javila datum. Abra, jaz mislim, da je tvoja sončica pač le nekoliko majhna in da ni panike.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
14.11.2008 16:16:33   
lara light
O, sonček, lepa siuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
14.11.2008 16:36:58   
nokes
jodldadiiii!
user posted image  
evo mene iz zasede user posted image , dejzika in abrič! sem komaj ven našla, tako dobro sem se skrila! ma kaj, abra, to da si brez narastka in rahlo nervozna, nije baš neki opis, da te prepoznam!! ti kar pridi do mene v MŠ!

tina, čestitke, 5 celic je dobra cifra. zdaj počivaj in se pripravljaj na otroke! user posted image user posted image

mišmiš, se vidimo danes, pa te polupčkam, ker si tako lepo spedinala seznam, tud mojsonček si dala gor! jaz sem si napisala seznam, pa preden sem vse prebrala, je miškič že uredil! bravo!

šuki je tud pridna, sam en mauček user posted image ! nosečka pač!

abra, jaz mislim, da je naša g. ful stvarna ženska in če bi bila panika, bi ziher že zdavnaj kaj naredila. tako pač je, eni so manjši, drugi velikani, pa še odstopanja so pri uzjih in merah. saj veš sama. je pa dobro, da boš vedela pikico bolj pogosto.
sonček, tvoj trebušček je ful lepi, sam moj je prevelik!! men se zdi, da mam večjega kot ti??user posted image user posted image  jst bajsiuser posted image

želvica upam, da je že na drugi porciji kalamarov in da uživa s svojim user posted image  in pikicami!

drage srečevalke: kongo girls, komaj čakam, da vas spet vidim in kakšno rečemo! ostale pikice, ki vas še ne poznam, pa vas enkrat bom: user posted image !

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 3514
14.11.2008 16:51:46   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ooooooooooooo Lučka srečkica nosečkica.......

Oooooooooo, se javim, potem pa omagam in grem spat. Me mal nespečnost daje. Kaj me ne bo, če sem pa včeraj že ob 3h zjutraj gledala kot sova user posted image .

Tina, bravo za 7 celic, od tega 5 godnih za oploditev. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  V sredo pa naj te čakajo lepi zarodki. Sedaj pa počivaj, pripravi toplo posteljo za otročke, pa bo. user posted image

Kruce, ti pa si poskrbel za današnjo temo na srečanju.user posted image  Saj je prav, bo vsaj veliko smeha.user posted image

Abra nič bat. Bo gimnastičarka vse nadoknadila Moj nečak je tudi zaostajal za dva tedna v razvoju, pa še 4 tedne prezgodaj se je rodil, pa je sedaj z njim vse v najlepšem redu. Tako, da nič bat.user posted image

mismis je pa pridna. Ureja seznam, dela kot nora, skrbi za svojega user posted image  v llepem in slabem vremenu (poznam to strast, je moj brat tudi takuser posted image ), danes zvečer bo pa tako in tako skrbela za vzdušje. A štange vam pa ne moreš s sabo prinest?

Evo pikovitka je že uletela in njena murkofotostimulacija je že n pohodu.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A si hodila na akupunkturo? Je baje dobra pred nosečnostjo n zanč je bilo po televiziji, da jo ena G izvaja potem tudi v nosečnosti in v času poroda. Je potem veliko lepša, mirnejša nosečnost, bolečine med porodom pa so tudi manjše. A bošš to potem tudi probala?

mateja goljev, ne vem če ni ena pravila, da se zamrznjenčki ne šetejejo pod nov postopek. Ne vem, bodo po moje bolj vedele tiste, ki so že šle skozi to. pa tudi kako je s potekom.

nokes, pa si prišla na plan. lepo. A veš, da vsakič, ko vidim tvojo slikico v avatarju si te s trebuhom vred predstavljam kako telovadiš. user posted image  Samo, da ne boš mislila, da to ni možno. Moja mami hodi na telovadbo (upokojenke) in jih je imela voditeljica do 4 dni pred porodom (rodila je en dan čez rok) in se nato vrnila nazaj n telovadbo en mesec poporodu. Jao, ka ene vse zmorejo.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
14.11.2008 17:04:08   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na sem rekla, da se za danes poslovim od vas, v mislih sem naredila težke govore, pol sem pa tole zagledala...

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

jodldadiiii!
user posted image  
evo mene iz zasede user posted image , dejzika in abrič! sem komaj ven našla, tako dobro sem se skrila! ma kaj, abra, to da si brez narastka in rahlo nervozna, nije baš neki opis, da te prepoznam!! ti kar pridi do mene v MŠ!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noki porfavor!!!!!!!!

U glavnem, jaz se poslavljam za danes. Jutri vam še mogoče kaj napisem kot "childless woman" ko pridem nazaj iz Postojne, ste pa vsaj do 24. 11. obsojene na mene kot "potencialno" matko.

Navijam za jutri lubice zlate.
user posted image
user posted image

Blanči, naj bodo folikli lepo vidni in zabuhli! Če si želiš, ti še jaz želim, da ti ne bo treba več v LJ.

Sapi, malo sem pobrkljala. Če je prvi UZ, naj bo uspešen štart na drogo, če je pa že drugi, pa veliko frnikolc. Bom v nadalje bolj sledila.

Vse naj naj pa želim tudi tistim, ki samo berete in nič ne napišete. Kaj veste, mogoče je pa jutri dan, ko se boste opogumile. V družbi je lažje.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa kaj bi jaz brez vas....

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
14.11.2008 17:04:15   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

nokes, pa si prišla na plan. lepo. A veš, da vsakič, ko vidim tvojo slikico v avatarju si te s trebuhom vred predstavljam kako telovadiš. user posted image  Samo, da ne boš mislila, da to ni možno. Moja mami hodi na telovadbo (upokojenke) in jih je imela voditeljica do 4 dni pred porodom (rodila je en dan čez rok) in se nato vrnila nazaj n telovadbo en mesec poporodu. Jao, ka ene vse zmorejo.user posted image

no, pa imam en kompleks več!user posted image  tenks lučka!user posted image

nokes

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
14.11.2008 17:17:23   
želvica99
Dečve jest ne najdem od Tine in nosečk poročil, mislm tiste, ki so ble dons.Upam, da je šlo vse po planih in držim pestkeuser posted image

Pa tud za vse ostale sevedauser posted image

Mi mamo dve pikici vstavljeni in enga pingvinčka (je bil čisto presenečenjeuser posted image ). Zdaj grem pa ležat, ker sem dons že preveč okrog hodila preden sva sploh domov prišla.

Se jutri seveda javim, uživajte dons na pivicah in ostalih zadevah.

Navijam tud za jutri: Daisy, Sapi, Blančuser posted image user posted image user posted image

Mam res slabo vest tko da gremuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
14.11.2008 17:22:13   
nokes
želvi, vse je ok, ti kar počivaj in čestitke k 2 pikicama in seveda pingvinčku! lepo se cartajte! ob priliki pa sporoči datum testa, saj veš, da trepetamo skupaj!user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
14.11.2008 17:37:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Evo me, sem bolj pozna danes, je bil tut pregled. Gimnastičarka je še vedno luštna, a majhna. Zdaj zaostaja za dva tedna user posted image in se bomo zato slikali vsake 14 dni. Moram pa it v porodnišnico na pregled, ker je to veliko zaostajanje. G je rekla, da upa, da mi bodo vse v enem dnevu nardili user posted image Sicer zgleda vse ok in je lahko genetsko (pač manjša) je pa treba preverjat. Drugače je pa vse ok. Moj je zaključil, da premalo jem user posted image Za gimnastičarko tko ne sme bit prevelka, kajne?

evo mene iz službe....preveč crknjena, ne morem nikamor....user posted image

Abra gimnastičarke niso visoke, so pa lepe....user posted image user posted image user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
14.11.2008 17:40:46   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Evo pikovitka je že uletela in njena murkofotostimulacija je že n pohodu.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A si hodila na akupunkturo? Je baje dobra pred nosečnostjo n zanč je bilo po televiziji, da jo ena G izvaja potem tudi v nosečnosti in v času poroda. Je potem veliko lepša, mirnejša nosečnost, bolečine med porodom pa so tudi manjše. A bošš to potem tudi probala?

Lučka veš,da brez tega ne greuser posted image .Kar se pa tiče izvajanja med pred,po nosečnosti,pa je zelo priporočljiva bawnova terapija.Je porod baje zelo hiter in lažji.

Lučka da me doleti ta sreča in da enkrat postanem MAMA,pa bom  vsekakor probala te zadeve.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
14.11.2008 17:42:31   
pikovit
Želvi super,dobr ste tole napravluser posted image user posted image user posted image .Zdaj pa počivat.
Tina je imela 7 spunktiranih celic od tega je 5 dobrih.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
14.11.2008 17:43:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Mi mamo dve pikici vstavljeni in enga pingvinčka (je bil čisto presenečenjeuser posted image )

super...kolk sem vesela zate!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
14.11.2008 17:43:53   
pikovit
Evo tako rože posajeneuser posted image ,tik pred zdajciuser posted image ,glava oprana,še pod tuš skočim,se zrihtam in pičim user posted image

Punce uživajte in se beremo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
14.11.2008 17:48:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarjica, samo gas in dolge luči...spreglej ponesrečen izdelke naraveuser posted image

Larči lubek jaz sem ga kr zdelitirala iz mojga lajfa. Klinc ga gleda.....pol pa je še htel da bi bil moj G..mislim, pa ne bi mu je kazala pa če bi bil tazadnji dohtar na svetu...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?