|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   videz nosečnice - spol otroka
28.10.2008 12:11:36   
Prvosonce
Pozdravljene souser posted image !

Mene pa nekja zanima. Kako pri vas držijo te teorije glede videza nosečnice in spola otročka, ki ga nosite oz. ste ga nosile?

Npr. ali velja / je veljalo, da se pri fantku ne spremeniš dosti, imaš čisto kožo, si "bolj privlačna," pri punčki pa je koža manj čista, nosečke so "spremenjene" v obraz (v smislu: punčka pobere vso lepoto, tko sem zadnjič slišala user posted image ) itd.

Malo me zanimajo izkušnje koliko veljajo te laične teorije.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: videz nosečnice - spol otroka
28.10.2008 12:12:26   
Volga
Seveda veljajo. Točno tako, kot si napisala.

< Sporočilo je popravil Volga -- 28.10.2008 12:16:41 >

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2008 12:13:29   
katra55
Jaz sem imela zelo čisto kožo, spremenila se v obraz nisem čisto nič pa sem rodila punčko. Tako, da zame te teorije ne držijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2008 12:17:34   
Prvosonce
Volga hvala za odgovor. Zaradi tebe bomo bom predlagala, da se na forumu sprašuje samo strogo znanstvena vprašanja, in teme, ki so potrjene in preverjene strani uradne medicine.

Daj malo uživaj ....

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2008 12:25:56   
naja17
Ka pa vem... Je, ni... Enim gre to blazno na živce, jaz pa sem na to foro že večini nosečnic uganila kaj bodo mele... Nekaterim pa po filingu, pa se nisem zeznila...

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2008 12:30:08   
Naja30
Pri prvi hčerki sem imela zelo lepo kožo in lase, nosila sem tako, kot da bo user posted image . Večina je rekla, da bo fantek. Pa je user posted image . Tokrat... sem tudi lepa. user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2008 12:48:02   
laura28
Pri meni je to držalo. Rodila sem fantka. Imela sem lepo kožo, močne lase, nisem se nič spremenila in tudi trebuh sem zelo naprej nosila, bolj v špico. user posted image
Menim pa da to ni nikakršno pravilo za spol.

Lp Laura

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2008 12:57:35   
Anonimen
Stare vraže

(odgovor članu laura28)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2008 13:18:11   
Anonimen
Hm. Moji lasje so bili res bujni, koža nič posebnega, otekla pretirano lepa nisem bila, sem imela pa majčken trebuh in tudi zredila se nisem veliko.
Vsi so mi govorili, da nosim punčko, rodila sem pa čudovitega fantka, ki je lep kot punčka user posted image

Ni mi pasalo kislo, kar naj bi pasalo pri puncah. No, če sem iskrena nisem imela nobene posebne gurmanske želje po čemurkoli.

Če želiš videti določeno tipologijo, jo boš gotovo videla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2008 13:47:29   
Luni
Res so laične teorije in stare vraže, ampak deloma pa po moje kar drži. Včasih so se ljudje znali dosti bolj opazovati (sebe in okolico) kot danes. Sicer je res, da je danes toliko drugih vplivov in dejavnikov (notranjih in zunanjih), da je to veliko težje.
No, zase lahko rečem tako: Prvič sem bila res lepa (oh, mladosti moja user posted image ), krasne, bujne dolge lase, čista koža, nikdar nisem imela take, zredila sem se samo v trebušček, pasalo mi je sladko (mmmmm, bajadere, še danes se spomnim): rodil se je user posted image
Drugič sem bila sicer ostrižena na kratko, las nisem imela bog ve kaj, ene štrene so se mi zdele, predvsem se pa spomnim, da sem imela zelo suhe lase (sicer imam bolj mastne), ja, koža je bila spet krasna, zredila spet samo v trebušček, nobenih sprememmb, jedla pa bi same banane: rodil se je user posted image
Tretjič: ostrižena na kratko, z lasmi nič posebnega, koža obupna, zredila sem se kot polna luna (obraz, noge, roke, vse je bilo zabuhlo- zastajala mi je voda, saj po sami kilaži niti ni bilo veliko razlike), trebuh je bil okrogel (prvič in drugič je bil bolj špičast, ni me bilo toliko okoli pasu, kot tretjič) in oh, to ja: jedla bi in pila bi KIS!!! Nič ni bilo dovolj kislo in: rodila se je user posted image
Ja, pri meni je nekaj pomenilo, ni pa pravilo, prav gotovo ne, saj je vsaka ženska narava zase....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2008 13:49:05   
CUKRČEK
lari fari

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2008 13:54:43   
Piruri
Meni so tudi v prvi nosečnosti zatrjevali, da bo user posted image ...zaradi oblike trebuha in ker sem imela lepo kožo...in se je rodila user posted image ...Tokrat pa sem vsa mozoljasta in sploh čudna user posted image ...in bo baje user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: SanMat

Volga hvala za odgovor. Zaradi tebe bomo bom predlagala, da se na forumu sprašuje samo strogo znanstvena vprašanja, in teme, ki so potrjene in preverjene strani uradne medicine.

Daj malo uživaj ....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  me je že večx imelo, da bi napisala kaj podobnega...

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 12
28.10.2008 13:59:04   
Anonimen
jaz sem mela tudi v prvi nosečnosti čisto kožo, ki je po navadi nimam. in imamo user posted image . sedaj sem pa tako mozoljasta, da groza. ne vemo pa kaj bomo imeli  tako da vam javim junija, če držiuser posted image

(odgovor članu Piruri)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.10.2008 14:28:47   
Dali*
Imeli bomo fantka in sem kmalu dobila mozolje na bradi... Tko, da ne drži! Res pa je, da nikoli nisem imela mozoljev. Res pa je, da je naš fantek videt zelo lep in mogoče mi na ta način jemlje lepoto, heh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.10.2008 16:13:10   
bati

jaz sm cvetela,žarela prav z neko ful dobro energijo...koža se mi je še bolj polepšala ker sem že prej mela ok kožo nobenih problemov...trebuh sm mela ogromen...otrok velik, težek pa še čez rok bi nosila ene 10 dni...pa smo vsi mislili da je fantek...pa trebuh bl naprej itd...in skor vsi so mi rekl fant bo....no na koncu je bila deklica, ki jo ne bi nikoli zamenjala za dečka....tako da bi najraj mela še kako deklico k so ful srčkane....

Neposredna povezava do sporočila: 15
28.10.2008 16:37:08   
lotoska
Je nekaj na teh vražah, vsaj pri meni. Pri prvi nosečnosti ( user posted image ) sem imela katastrofalno kožo (predvsem dekolte in hrbet,še sreča da je bila zima) in  bolj ploščat trebuh. No zdaj (user posted image ) je trebušček lepo okrogel, koža in lasje pa lepi kot še nikoli.

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.10.2008 17:25:37   
loveforever
ja nekaj je mogoče na tem nekaj ne, kakor kdo vzame, jaz bi verjela  kr sem se zelooo spremenila v nosečnosti cal mozolasta grda koža, in končni rezultat je moja lepa punčka.

ja je včasih lari fari, ampak zato so na internetu takšni forumi kjer lahko svobodno sparšujeješ karkoli ti paše. mislim da zaradi takšnih vprašanj kot je ta ( primeren) moderatorji ne bodo veliko posegali.
sicer pa so na internetu tudi takšne strani kjer strogo odgovarjajo na vprašanja samo izkušeni in zato pooblaščeni ljudje, tako da tisti ki jim ta vprašanja ne pašejo, nebvem zakaj jih prebirate če potem sam druge v slabo voljo spravljate.

mislim čudno da ne pride katera na temo spontani splav s takimi kaj lahko in kaj ne:.... očitno so nekateri premalo skoz dali da bi vedeli zakaj se gre.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.10.2008 19:36:24   
maja24
Men so vsi govorili da bom mela punčko ker sm se spremenila v obraz,jest pa japa jade in res rodila se je pupa.

Tok da vzemi to z rezervo ker pr enih to pali pr enih pa neuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.10.2008 20:21:57   
Srčekgirll
Noup, pr men ni veljalo. Večina mi je rekla, da bom mela punčko k sm mela tko velik trebuh ( v 3m), lasje so bli mastni, mozolje sem mela,... no pa mam fantka.user posted image
Pr vsaki je drgač.
Enkrat sm se menla z eno mamico pa sm jo vprašala, če je res oblika trebuha odvisna kaj nosiš (bolj naprej, v križu,...)in je rekla, da pričakuje že 2. punčko in da je prvo nosila čist drugače in oblika trebuha je bla tud drgačna.
Sej pravm, odvisno, pr enih drži pr drugih ne.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.10.2008 21:32:51   
acitak
zivijo...

pri men je vse lepo, lasje so se lepsi k pred nosecnostjo...edino mozolje mam po vratu kar pa za user posted image  ki nosimo user posted image  tega naj nebi mele...trebuh mam pa k lubenica...tako sem tudi ugotovila in mela obcutek za bo user posted image , pa se G je pol potrdila

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.10.2008 21:41:22   
glen
V 1.user posted image sem nosilauser posted image (zdaj že 4 letna navihanka)in sem imela zelo čisto kožo,nič nisem natekala,zredila sem se vse skupaj za 9 kg,v obraz sem bila nespremenjena,...
Zdaj v 2.user posted image nosimuser posted image ,tudi zdaj sem v obraz nespremenjena, čista koža(kot tudi pred obema user posted image )zaenkrat ne natekam(sem v 24 ted),redim se nekako kot v prviuser posted image .
Jaz lahko rečem da sem na videz, v obeh user posted image enaka,le oblika trebuščka je drugačna,zdaj mam samo žogico prilepljeno,v 1. user posted image pa sem malo bolj na okroglo mela trebušček

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.10.2008 21:57:05   
lotty4
Ja jaz naj bi 95% rodila fantka tako je odločilo sorodstvo po mojem videzu, rekli so mi da sijem, a najm jo je zagodla in se rodila punčka,hahaha. Mamica pa upa da še vedno sije če ne od lepote pa vsaj od sreče.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.10.2008 10:48:29   
papir
ja no,poglej to meni je cela vas govorila da bom meA  fantka,zaradi trebuha pa da se nisem nič spremenila v obraz. 2meseca pred porodom mi je ginek rekel da misli da je fantek.
rodila se je čudovita in prelepa punčka.je pa res da sem si potiho zelo želela punčke in čutila da je punčka ,čeprav si tega nisem upala priznati.
takjo da...tudi stari ljudje se motijo,prav tako pa uz.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?