Luni
|
Res so laične teorije in stare vraže, ampak deloma pa po moje kar drži. Včasih so se ljudje znali dosti bolj opazovati (sebe in okolico) kot danes. Sicer je res, da je danes toliko drugih vplivov in dejavnikov (notranjih in zunanjih), da je to veliko težje. No, zase lahko rečem tako: Prvič sem bila res lepa (oh, mladosti moja ), krasne, bujne dolge lase, čista koža, nikdar nisem imela take, zredila sem se samo v trebušček, pasalo mi je sladko (mmmmm, bajadere, še danes se spomnim): rodil se je Drugič sem bila sicer ostrižena na kratko, las nisem imela bog ve kaj, ene štrene so se mi zdele, predvsem se pa spomnim, da sem imela zelo suhe lase (sicer imam bolj mastne), ja, koža je bila spet krasna, zredila spet samo v trebušček, nobenih sprememmb, jedla pa bi same banane: rodil se je Tretjič: ostrižena na kratko, z lasmi nič posebnega, koža obupna, zredila sem se kot polna luna (obraz, noge, roke, vse je bilo zabuhlo- zastajala mi je voda, saj po sami kilaži niti ni bilo veliko razlike), trebuh je bil okrogel (prvič in drugič je bil bolj špičast, ni me bilo toliko okoli pasu, kot tretjič) in oh, to ja: jedla bi in pila bi KIS!!! Nič ni bilo dovolj kislo in: rodila se je Ja, pri meni je nekaj pomenilo, ni pa pravilo, prav gotovo ne, saj je vsaka ženska narava zase....