Felicita -> RE: dojenček (31.10.2008 9:57:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Meni se pa ne zdi tako nelogično vse skupaj. Jaz imam dva otroka. Fanta in punco. Večinoma pišem o izkušnjah z malo madam, občasno pa dodam še kakšno s ta večjim gospodičem. In tako bom na eni temi pisala o štriletnici, nato pa na drugi temi o desetletniku. In tako se mi zdi da je tukaj. Na temi o gh je pisala o izkušnji s prvim otrokom, ker je drugi še premajhen za GH in je zato napisala kako je delala pred sedmimi leti (tega pač ni napisala), na temi o cepljenju je prav tako po mojem mnenju pisala o izkušnji s prvim otrokOM. Je pač uporabila izraz otrok, ki je moškega spola namesto, da bi napisala moja hčerka, ki je danes stara sedem let...Ne vem imam občutek, da ne gre za izmišljevanje ampak za osebo, ki je mogoče bolj slabo pismena ali pa se ne znajde preveč dobro na internetu. Lahko pa da se motim in da velja tista, da se vsakih pet minut rodi en norec in je večina pač zbranih tu gor. oka, lepo da vidiš najlepše v ljudeh, ampak tole je šlo resno že predaleč. najprej piše da ima enega otroka (živi z možem, otrokOM in sestro). potem ima 2. fantek star 1 mesec, punčka 7 let (nekdo jo je vprašal in je točno to odgovorila). potem je njen fantek zbolel za tetanusom in mačjo boleznijo (v enem mescu?). njena punčka pa za borelijo, ki so jo zdravili 2 mesca (?!). potem pa še njen 4-letni sin bruha. tuki pomoje ne gre za nepismenost in zmedenost na internetu. tuki gre za zmišljevanje. zakaj? hja... obstaja bolezen, pri kateri mama škoduje svojemu otroku z namenom, da bi bla deležna sočutja. to verjetno ni to (vsaj upam), ampak glede na resnost 'bolezni' ki jih opisuje, bi rekla da gre za zbujanje sočutja.
|
|
|
|