KT in menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> KT in menstruacija (28.10.2008 8:32:44)

pozdravljene!

prvič v življenju imam KT in zdej mi nekaj ni jasno.
prvo tabletko je treba vzeti 1.dan menstruacijskega ciklusa. ok. sem naredila tako,samo potem ni bilo nobene krvavitve več. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
a je to normalno,da ko začneš jemat,da ni M? ali je tu kaj narobe zdej?? zdej bi morala imeti že 4.dan M,pa ni nič.

pomar*ANČA* -> RE: KT in menstruacija (28.10.2008 9:33:19)

ja, je normalno

hijenca -> RE: KT in menstruacija (28.10.2008 11:26:52)

Ne ni normalno. Obratno. Kadar prvič začneš jemat KT se menstruacija ponavadi malo še podaljša. Krvavitev se res zmanjša, ampak neka blaga krvavitev mora bit. Ko sem jaz prvič začela jemat KT sem imela M po 10 dni (tisti prvi mesec), sedaj po porodu ko sem ponovno začela jemat KT, sem imela M skoraj cel mesec, tu pa tam kakšna kapljica. Moja G je rekla, da je to normalno, ker se mora telo navadit na KT.

matejchy -> RE: KT in menstruacija (28.10.2008 18:25:32)

js sm tud mela krajšo M, sam sm skos do konca mesca mela izcedke, ki niso bli glih M po mojem.

Felicita -> RE: KT in menstruacija (28.10.2008 18:42:46)

men se je pa takoj 2. dan kt nehala krvavitev, samo sem potem v presledkih 'packala' še skor cel mesec.
pomoje je normalno da preneha, ker telo dobi vase hormone, ki načelno preprečujejo (oz. ustavijo) M... samo to je samo prvi 'šok', potem se more pa telo navadit na količino itd (od tuki pa potem packanje)

Stran: [1]