Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšno hrano pri težavah z želodcem? 28.10.2008 8:24:21
|
|
|
|
Mikica
|
Vsa surova zelenjava in sadje sta za želodec obremenitev. Je pa zelo odvisno kakšne težave z želodcem imaš.
|
|
|
|
RE: kakšno hrano pri težavah z želodcem? 28.10.2008 8:29:26
|
|
|
|
romta
|
Jaz sem imela vnetje želodčne sluznice pred desetimi leti in se izogibam sladkim sadnim sokovom. Kombinacija sokov in kakšnega peciva, sladkarij je bila zame grozna. Tako da od takrat pijem vodo in z želodcem ni problemov. Seveda se izogibam tudi preveč pikatni, slani in mastni hrani. Pa tudi obremenjujem se ne več toliko kot sem se včasih.... Tudi to ful vpliva. LP romta
|
|
RE: kakšno hrano pri težavah z želodcem? 28.10.2008 9:04:49
|
|
|
|
Felicita
|
kis je meni ful ustrezal, ko sem mela probleme z želodcem... čist odvisno kakšne težave maš, ampak najboljš boš sama ugotovila, kaj točno ti povzroča težave in se temu izogibala.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kakšno hrano pri težavah z želodcem? 28.10.2008 10:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jst imam gastritis že več kot 10 let..se zdej umirja ampak kadar je bila kriza sem si skuhala zelenjavo in riž in sem to jedla..al pa je fajn da si riž skuhaš in stoji,potem pa to sluz-vodo spiješ...jst tega nisem ravno prakticirala so pa rekli da naj bi blo to ena super kura...al pa pomagal mi je rmanov čaj,vsako jutro na tešče 1dcl... aja pa glineni obkladki ki se kupijo v kaki bio trgovinah in si devaš na trebuh..je tud pomagal,k ti vse ven pobere,strupe in to.. drgač je pa res odvisno od tega kakšne težave imaš kar bo najbolj pomagala gastroskopija-noben bavbav..vsaj veš kaj ti je in kako to zdraviti,kr lahko je rana,....men se je npr.kislina razlila po želodcu... in tega niso ugotovili dokler ni bil gastro pregled..
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 28.10.2008 10:45:57 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?