* Mateja * -> RE: 4. svečka (29.10.2008 18:43:09)
|
Hvala za lepe želje! Bojana, če me spomin ne vara ima moj okrog 19 kg, dolge je pa verjetno preko 11o cm. Bova točno zmerla, da napiševa v najino knjigo. Kaj ga zanima.... hm? težko vprašanje. Vse kar je na kolesih, trenutno imamo vlake na čez. Poprej smo imeli tovornjake. Se je lotil peti pesmice, tudi že kaj sam nariše, pobarva. Pa ne me čudno gledat, če si mu samo omenil flomastre ali petje je zbežalč stran. tako da imamo napredek. MI ga pustimo da dela kar hoče, ga ne silimo, zdej pa nariši glavonožca al pa kej podobnega. Drgač pa govori lepo, tudi že r, kakih govornih težav nima, še spi popoldan, šli smo v vrtec ampka smo bili tam od septembra samo 3 tedne. Tako da šele zdej vidim zakaj so zdrevaniki pravili, da so nedonošenčki bolj občutljivi. Ful se rad vozi z džipom, pa z motorjem, kolo ga ne mika tok, zelo rad se sprehaja po naravi, rad ima živali, rad pohaja kot mama, noče seveda pa jesti, to pomoje nebomo nikoli prerasli. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Drgač pa mu nikjer več videt, da je bil prezgodaj rojen. Hvala bogu. Bojana , tudi vam vse najboljše! Kako torto bote meli? A lahko samo tok btw, a vi jo mislite dat čez dve leti v šolo, ko bo imela 5 let al bote še počakali eno leto? Lp
|
|
|
|