|
RE: Mami, kje je moj oči? 28.10.2008 19:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: ciciban Ne govori otroku,da ga ocka ne mara!!!! Res ni lepo,da je tako ravnal,mogoce ni dorasel vsej zadevi..???.Poskusi otroku razlozit,da sta se z ockom odlocila,da je za vse najbolje,da zivita loceno!Da sta se prevec kregala....Ce se da,tudi ne govori nic slabega o njegovem ocetu,konec koncev je to le njegov oce. Se satrinjam. Reci, da sta se kregala, da ni bil dober do tebe in tako sta šla živet vsaj posebej. Po moje bo zaenkrat to zanj dovolj. Moja sestra je bila v podobni situaciji in je po nasveti tete psihologinje tako naredila. Otrok je imel ves čas v podzavesti, da ima nekje očeta, ki pa do mamice ni bil dober, zato ne živita skupaj. Ko je bilo dekle toliko staro, da je začela sama hodit po svetu, ga je tudi strečala, spoznala in videla, da res ni kaj prida. Tako da vse skupaj zanjo ni bilo skorajda nič travmatično. če je bila tako srečno in noro zaljubljena eno leto in pol, zdaj pa naj otroku reče, da ni bil dober do nje? zato ker si ni želel otroka? pa ne pravim da je prav če dedc sklizne, v 21. stoletju se tkole igrat in ponesreči zanost je za moje pojme totalno bebasto in neodgovorno. in zdej, če ženska ne želi otroka, ni pripravljena, gre delat splav. in je vse ok. če si dedc ne želi otroka in ni pripravljen, je pa tahuj baraba. on ne more it delat splava. ženske prisilit pa tud ne more, če ona hoče imet otroka. sej kul, samo ne pol govorit da ni bil dober do nje in me zanima, koliko žensk, ki si otroka ne želijo, ga absolutno nočejo, bi ga obdržale samo zato, ker si ga pa dedc želi
|
|
|