|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dejavnosti z jesenskim naravnim materialom-po...
27.10.2008 16:07:48   
Ula3
Oj, ženskice, pomagajte mi zbirat ideje za različne dejavnosti z naravnimi jesenskimi materiali-plodovi, ki bi bile primerne za otroke stare od 1-2 let, imam eno strokovno zadolžitev in nimam veliko idej. Pomagajte mi prosim tiste, ki delate v takšnem poklicu!
Hvala, Ula
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dejavnosti z jesenskim naravnim materialo...
27.10.2008 16:11:58   
BrankaO.
ena varianta je tiskanje z drevesnimi listi....sem ti poslala zsuser posted image

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2008 16:30:16   
Gina
A se ti zdi, da 1-2 leti stari znajo obrnit list in ga odtisnit, ne da bi se vse sprackalo? Pa se ti zdi, da zmorejo pobarvat list vsaj približno po celi ploskvi, četudi s prsti, ker za čopič so zihr premajhni, razen če z vsakim posebej delaš? Po moje so še malo premajhni za to, kaj pa vem. Mogoče če bi že narisan jesenski list potiskali s prstki, to bi bila varianta, samo tukaj ne uporabiš jesenskih materialov, ampak je samo tema jesenska. A pa mora biti prav likovna tema? Lahko bi se učili barve na jesenskih listih mogoče. Ali pa razvrščali rdeče listke na en kup, rumene na drugega. Ali pa korenčke na en kup, buče na drugega. Pa še to je težko za enoletnike, ko so še čisto individualistični že po razvojnih karakteristikah. Aha, lahko pa naberete liste, jih sprešate, potem ap vsak zalepi par listov na večji list. Ali pa narišeš ježka, pa naberete od borovcev iglice, ap jih nalepite gor, mogoče je boljše namesto iglic -od storžev luske, al pa kaj podobnega, kar bolj prime. Ali pa narišeš hruško, oni pa tiskajo z zamaški gor, če že ne bi s prstki. Ma ne vem, ne spoznam se na tolk majhne.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2008 16:49:39   
BrankaO.

verjemi da zmorejo kakorkoli ampak zmorejo nikoli ne podcenjujte otrok!
sama sem med samimi otroci vseh starosti in verjemi mi ZMOREJO MARSIKAJ!!user posted image se napacajo ja-jim daš nekaj za zaščito(predpasnik,večje oblačilo ki ga ne potrebuješ več!!)
zmorejo!!!!
če ima kdo kaj proti....zs ker me ni večuser posted image

< Sporočilo je popravil BrankaO. -- 27.10.2008 16:51:11 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2008 18:02:54   
Ula3
sem dobila eno idejo, da bi naredila dva kotička, v enem bi otrokom prinesla veliko listja (javor) in bi se z njim igrali, ga prenašali v vedrih...,
v drugem pa bi bila s skupino jaz in bi v veliki dve skatli izrezala različno velike kroge in bi otroci vanje vstavljali buče različnih velikosti, tu bi lahko bili pozorni na dve stvari, na velikost (veliko, malo) in na ( lahko, težko). Kaj pravite?

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2008 23:46:58   
BrankaO.
zanimivo bravouser posted image

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?