Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 1.11.2008 9:54:29
|
|
|
|
čipka
|
Anže.
|
|
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 6.11.2008 12:52:31
|
|
|
|
corfu
|
Praviš, da že imaš sina Aljaža...Tudi jaz imam sina Aljaža, pa si nekako ne predstavljam, dati drugemu sinu ime Jakob... in sicer zato, ker je naš slovenski sladatelj in duhovnik Jakob Aljaž, po njem se tudi imenuje stolp na Triglavu....in mi je malo hecno, da imam dva sina in en ima njegov priimek drugi pa ime...pač samo moje mnenje Mi je pa drugače ime Jakob zelo všeč, tudi midva sva se odločala med: Aljaž ali Jakob.
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 6.11.2008 13:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Matevz
|
|
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 10.11.2008 12:13:13
|
|
|
|
mucica12
|
men je lepši ime matevž
|
|
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 10.11.2008 15:00:32
|
|
|
|
gold fish
|
< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.11.2008 15:01:02 >
|
|
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 11.11.2008 10:47:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
Matjaž
|
|
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 11.11.2008 14:45:32
|
|
|
|
anchika
|
Matjaž je ime mojemu možu, tako da odpade. Pritegnilo me je sporočilo od freje33 da je ime Jakob negativno ime in me je prijelo tako da odpade. Prav včeraj sem govora z možem glede Matevža pa je omislil in ugotovil da pozna enega matevža s polno napakami. Tako da Matevž odpade. Predlagala sem še Tadej- žal je njegov sodelavec tako da tudi odpade, pol mi je všeč Aljoša in že spet je dobil eno napako. Problimi in končno sem dobila ime katero je obema všeč Matija. Aljaž in Matija. Kaj se vam zdi? Ali imate še kakšno drugo idejo. Zgornja imena odpadejo.
|
|
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 12.11.2008 8:48:22
|
|
|
|
murkica
|
Moj fant je Blaž, njegovemu bratu pa je ime Aljaž.. Tako, da je tudi to opcija. Čeprav meni osebno niso tako všeč skoraj identična imena... Jaz imam raje večjo razliko v imenu, ker vem, da se drugače ves čas motiš...
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 12.11.2008 9:28:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
potem pa namesto Matjaža Tomaž - mali Maži...
|
|
|
|
RE: imena: Aljaž in ... 25.11.2008 19:35:41
|
|
|
|
black rose
|
Če se bosta odločila za ime Jakob pomislita na Triglav, Aljažev stolp...... Jakob Aljaž (no, zna bit zanimiva kombinacija )
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?