Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obrazec za otroški dodatek-še kaj? 27.10.2008 13:33:14
|
|
|
|
AnciM
|
Samo izpolnjeno vlogo. Itak jo bodo preverili, če se jim bo dalo, na davčni.
|
|
|
|
RE: Obrazec za otroški dodatek-še kaj? 27.10.2008 13:35:15
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
- fotokopijo tvoje in otrokove davčne - roj.list - fotokopijo dohodnine zate in za možeka - fotokopijo trrja - potrdilo o skupnem gospodinjstvu, se mi zdi - pa katastrskega so pri nas hotli barabe + dodatno polo, ker skor nikol ne trofiš podatke
|
|
|
|
RE: Obrazec za otroški dodatek-še kaj? 27.10.2008 13:37:22
|
|
|
|
Doll
|
Nič.Obkrožim naj si podatke pridobijo sami.Zakaj bi jaz skakali okoli,če je to njihova dolžnost
|
|
|
|
RE: Obrazec za otroški dodatek-še kaj? 27.10.2008 20:15:01
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Nič.Obkrožim naj si podatke pridobijo sami.Zakaj bi jaz skakali okoli,če je to njihova dolžnost a se to da? jaz sem boga letala kot nora peš od ene do druge ustanove. potem so nekaj zbrkale, še sama nevem kaj, pa jovo na novo.
|
|
|
|
RE: Obrazec za otroški dodatek-še kaj? 29.10.2008 12:04:56
|
|
|
|
katra55
|
Jaz sem samo izpolnila vlogo in jo poslala po pošti.
|
|
|
|
RE: Obrazec za otroški dodatek-še kaj? 29.10.2008 12:13:44
|
|
|
|
Doll
|
Ja seveda da se da.
|
|
|
|
RE: Obrazec za otroški dodatek-še kaj? 10.12.2008 14:47:26
|
|
|
|
snežinka7
|
Pozdravljene. Tudi mene zanima nekaj glede otroškega dodatka. Namreč partner ni prijavljen pri meni sem prijavljena sama v svojem gospodinjstvu, me pa zanima nekaj po sodišču ne misliva hoditi glede preživnine, tako da bom jaz morala sedaj , ko bom vlagala za otroški dodatek njegovo plačo vpisati, čeprav nisva prijavljena na isti naslov ali kako je s tem? Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore, ki mi bodo prišli zelo prav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?