PC Baby -> RE: Amniocenteza v torek (22.11.2008 12:22:48)
|
No pa je tudi to za nami. Nisem prepričana ali bi delila svojo izkušnjo z vami, ker ni preveč lepa in zato ne vzpodbudna, ampak verjetno vsak doživlja in občuti po svoje, zato bo mogoče kateri OK slišati tudi tako izkušnjo. In sicer jaz sem šla na AC popolnoma prepričana, ker sem to želela opraviti in me ni zanimalo koliko bo neprijetno ali če sploh bo. No, potem se je izkazalo, da je bilo - govorim zase - precej boeče. Mogoče zato, ker so me prvič zabodli prenizko in tam ni bilo dovolj plodovnice in so potem to iglo notri še obračali in probali priti do nje, ko pa ni šlo, so mi jo izvlekli in poskusili še na drugem mestu. Tam je šlo gladko in hitro, ampak vseeno boleče (ne toiko trebuh, kot hrbtenica, maternica, sramna kost, medenica, sploh ne vem kaj vse). Čeprav vsak vbod podvoji možnst splava, nisem imela potem nobenih težav, razen tega, da je bilo vse razbolelo in sem 3 dni bolniške dobesdno preležala, ker je moj dragi za vse poskrbel kar je bilo treba in tudi kar ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vseeno pa informacija, ki jo imam ob AC je ta, da je za veliko večino to popolnoma neboleč postopek in je bil moj gotovo osamljen primer. ZDAJ PA DOOOOLGO ČAKANJE NA IZVIDE!
|
|
|
|