Mešanje sadja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bejba -> Mešanje sadja (23.3.2005 10:03:41)

Ali lahko našemu sončku skupaj zmešan katerokoli sadje ali se lahkomešajo skupaj samo določene vrste sadja :zmeden:? Do sedaj sem mu skoraj vse sadje mešala z banano, ker jo obožuje.

Hvala

Anonimen -> Mešanje sadja (23.3.2005 10:10:12)

Mešaj po občutki, kar se ti zdi da paše skupaj. Pazi pa pri npr. marelicah, jagodah, ker so rade alergene. Bolje da jih uvajaš posamezno, da boš ob morebitni reakciji vedela, kaj jo je povzročilo ;)

puncica -> Mešanje sadja (23.3.2005 10:22:26)

Po moje lahko, sam če hoče jest, naša takih zvarkov s različnim sadjem sploh ne mara:)-

malika -> Mešanje sadja (23.3.2005 11:00:30)

Lahko, ampak mogoče prej poskusi, če je dobro.
jaz sem največ mešala s banano tako kot ti, ker je imel to pač najraje, eno obdobje pa je morala bit za malico obvezno hruška.
Zmešaj tudi suhe marelice, jabolko in hruško-zelo dobra kombinacija, zraven pa lahko daš še malo navadnega tekočega jogurta.
Marelice čez noč namočiš, zjutraj odcediš, narežeš in prekuhaš skupaj s ostalim sadjem(ni pa potrebno), pretlačiš, primešaš jogurt, lahko tudi vodo od marelic

taj2004 -> Mešanje sadja (23.3.2005 11:09:32)

Kaj marelice prej skuhate? Jabolko in hrosko sam naribate/ Ker Taj zjutraj vsak daj malica banano z jagodo pa jogurtom. Noce pa na zlicko tako da se hranimo na flasko . Zato me zanima kaj to pol zmiksate?

malika -> Mešanje sadja (23.3.2005 11:10:51)

Suhe ja, svežih jaz nisem nikoli prekuhavala.

Anonimen -> Mešanje sadja (23.3.2005 12:25:45)

Za sadje med seboj ne vem, po moj je treba paziti samo zaradi alergij, drugega ne. Je pa dobro vedeti, da sadja, ki vsebuje veliko C vitamina, na primer pomaranče ali kivije, ne mešati s skuto. Ker vse skupaj postane grenko.

Stran: [1]