|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moje pikice ni več
27.10.2008 15:20:27   
bjondi
Objemček tudi iz moje strani ...

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.10.2008 22:16:08   
Pandica
user posted image  user posted image   user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 27
28.10.2008 9:14:34   
lutiropan
žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.10.2008 14:33:41   
Dali*
user posted image

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.10.2008 14:42:37   
Jagodka*
Sara, žal mi je zateuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.10.2008 14:48:05   
Anonimen
sara.....

Ne obupaj... Za vsakim dežjem posije sonček... Tudi tebi bo posijao, pa čeprav se zdaj ne počutiš ravno tako.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam občutek da jih potrebuješ user posted image

(odgovor članu Jagodka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
28.10.2008 15:21:09   
maša23
sara2 ne obupaj.upanje umre zadnje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.10.2008 21:55:01   
lotty4
Tudi meni je zelo žal,in držim pesti da bo šlo naslednjič vse uredu ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
1.12.2008 13:02:56   
botrca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zelo mi je žal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.12.2008 13:48:14   
Mariposy
Vse tukaj držimo pesti zate in upamo da nas nekaga dne zopet presenetiš z veselo novicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.12.2008 19:16:15   
MTFP
user posted image user posted image user posted image user posted image  res mi je žal za pikico...

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?