Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 19:26:44
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Frau Volga, nisem huda. Na tebe si ne upam biti . Si me potem narobe zastopila. Joke O.K., ja za pet minut za psa prošetat je pa dobro. Samo, a je vredno svojega denarja? Za pet minut za psa prošetat...za 30 krat po pet minut recimo? Evo, točno to sem ravno zdaj hotela jaz vprašati. Ampak glede na to, da boš dosti sama, se ti bo verjetno splačalo. ALi pa tudi ne. Pa saj lahko psa, pelješ ven, okrog hiše, ko bo mali spal. Pa saj boš slišala blazinico, če bo piskala. Drugače pa greste komot skupaj na daljši sprehod vsi skupaj z vozekom. A ti misliš, da si bom jaz upala malega pustit samega v začetku . Pa misliš, da bosta pes in mali tak usklajena, da ko bo en spal, bo drugi hotel ven it sanja svinja kukuruz. Ko bo mali pokonci bo pes, ko bo mali spal bo pes spal in takrat ne rabi lulat .
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.10.2008 19:31:57 >
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 19:29:22
|
|
|
|
Hope2
|
Zvesta hvala, sploh se nisem spomnila na ebay .
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 19:30:47
|
|
|
|
alička
|
Jaz bi to definitivno kupila, če bi poznala (kasneje pa prodala), sem imela isto situacijo, veliko sama, pes in otrok pa neusklajena . Poglej na Bolho, če ti kaj najde.
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 19:33:25
|
|
|
|
Paštetka
|
Ja, pa ne da ga čist pustiš čisto samega. Pa saj boste imeli bajto, pa je zunaj terasa. In pes zunaj leta, ti pa kukaš noter in čuvaš. Tak kot tisti, ki kadijo in letijo na čik za pet minut, ko dete spi .
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 19:35:14
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Zvesta hvala, sploh se nisem spomnila na ebay . ni za kaj... če vzameš tukaj, potem boš s poštnino vred po moje prišla na 60 €. pa ko ne rabiš, lahko meni odprodaš :)
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 19:42:05
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ja, pa ne da ga čist pustiš čisto samega. Pa saj boste imeli bajto, pa je zunaj terasa. In pes zunaj leta, ti pa kukaš noter in čuvaš. Tak kot tisti, ki kadijo in letijo na čik za pet minut, ko dete spi . Ograja bo šele spomladi, tak da pes do takrat ne bo sam zunaj letal. Zato pa bodo potrebni hitri sprehodi za lulanje in luftanje njegovega velikega ega. Zvesta, prodam tistemu ko da več , boš pa imela nekaj privilegij
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 19:42:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 boš pa imela nekaj privilegij jap, sploh moram najprej novga froca naštimat
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 19:44:20
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 boš pa imela nekaj privilegij jap, sploh moram najprej novga froca naštimat Maš še čas do druge zime
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 19:59:27
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj pa če bi ti prišparala tole za nas . si prepričana
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:00:30
|
|
|
|
zvesta
|
alo, alo... v vrsto prosim... pa paštetka, tebi pred pol ure to sploh všeč ni blo
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:05:27
|
|
|
|
Paštetka
|
ne, ne zvesta. To si pa narobe prebrala. Meni je všeč. Zgleda tako lepo moderno . Napisala, sem, da ne vem, kje bi ga uporabljala, in da mi zato ni nekak. Sem pa zdaj skozi poste ugotovila, da bi prav , če imaš 3 froce,pa če začneš ponovno kadit za tistih 5 minut. Samo res... pa ko bi deco pelal v vrtec. Za tistih 5 minut, bi mi tudi prav prišlo. samo najprej si moraš še 5 minut vzeti, da enega naštimamo
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:07:39
|
|
|
|
Leela
|
Meni se zdi tole fina zadeva, sploh v situaciji kot jo imaš. Boljše kot kenguru naprimer. Jaz sem ga imela sposojenega, kenguru namreč, in notri sem ga dala 2x, bilo je pozimi in predno sva ven prišla sva bila oba cela prešvicana in živčna. Zadeva je uporabna tudi v lupinici in najbrž tudi v vozičku kot zimska vreča. To zadevo boš naprej prodala kot šus, če ne drugega pa lahko podariš.
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:08:17
|
|
|
|
zvesta
|
meni se zdi, paštetka, da mama medve iste probleme.... samo kadila pa ne bom!
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:09:00
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela če ne drugega pa lahko podariš. jap, meni
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:13:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:14:54
|
|
|
|
Hope2
|
No, no, da se ne boste steple . In zdaj ste kar naenkrat vse našle 5 minut, ki bi jih izkoristile. Dajte jih pametno Leela kengurujček sploh ne pride v poštev v prvih mesecih, tak da je to res definitivno boljše .
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:16:28
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Punci ne se kregat prosim! Cccccc Bomo žrebali
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:16:28
|
|
|
|
zvesta
|
ehhh. grem froce delat... če mi rata, jih bom mela itaq poleti, pa tote dekne nebom nucala
|
|
|
|
RE: Kdo videl kaj takega 26.10.2008 20:16:59
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Leela če ne drugega pa lahko podariš. jap, meni ja, ja, tlele pa imam garantirano prednost Podarim samo eni osebi, če bo pravi čas izkoristila 5 minut
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?