ribica. -> Eno glupo vprašanje! (23.3.2005 10:20:57)
|
ja brez skrbi da bom ukrepala. Ko bom drugič noseča ne bom več imela tega tipa. Ko si prvič noseč pa tako ne veš kako bi moralo bit. Nisem imela s kom primerjat. Nisem vedela kaj naj bi ti povedal. Eh kaj bi zgubljala besede, bila sem v popolni temi. Proti koncu nosečnosti sem bila par dni v bolnici ker malo slabo čutila dete in v sobi z mano je bila ena ženska, ki je imela plod premali za en teden. Takrat sem se kr malo ustrašila. Meni moj G nikoli ni s čimerkoli dal vedeti da sploh ve kako velik je moj otrok, tako natančno res ne. Takrat sem si mislila, joj, upam da je moj otrok ok, ker ta moj dohtar tak ne bi vedel. Lahko pa vam dam še primer, ko sem ga vprašala glede lege otroka. V materinski šoli so nam rekli, da je pomembno v kaki legi je otrok, ko nam odteče voda. Če ni na glavi naj ne bi bile pokonci. Ko sem mojega G vprašala, kako pa naj zagotovo vem da je na glavici, pa mi je reku, eh, saj je bil ja pri prejšnjem v glavični vstavi. Halo! Se pa ja lahko še neštetokrat obrne. Kaj si boš pol s takim g pomagal.
|
|
|
|