Anja167 -> Zapp ali Peg Perego (23.3.2005 20:43:48)
|
Jah, mamice, kolk je fajn, če je voziček fanci, a ne? :)-:)-:)- Sem si že pred časom ogledala, kaj je s tem Zappom. Sem brskala za mnenji tudi po tujih forumih. Eni so zelo navdušeni. Baje je bolj vodljiv od Peregovih podobnih vozičkov in predvsem mnogo mnogo lažji. No, mene niso prepričali. OK, res sem zagovornica klasike (imamo Peg Peregov štirikolesni Primo Giro), ampak: - naklon naslonjala je pri Zappu nespremenljiv. A res otrok ne bo hotel nikoli zaspati v vozičku? A nikoli ne bo prišlo prav, da se mu spremeni položaj v vozičku? - ni košare ali vreče za odlagat stvari. Kaj ti nuca lahek voziček, če moraš pa potem vse v rokah nosit (no, ali pa v nahrbtniku)? Kaj največkrat delaš s takim vozičkom, da mora biti lahek? Greš po mestu, pa spotoma malo na avtobus, pa v shopping? A ti res olajša delo, če je popolnoma brez vseh dodatkov? Saj moraš imeti s sabo vsaj hrano za otroka. :zmeden: No, to sta moja največja pomisleka. Mi ga, v glavnem, ne bomo kupili. Razen, če me katera tukaj prepriča. :)-:)-:)-
|
|
|
|