gori? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kaj@ -> gori? (22.3.2005 23:32:35)

Na Jesenicah baje gori stolpnica,katera kaj ve?

polona2 -> gori? (22.3.2005 23:54:56)

O groza, res upam,da ni nič hujšega :(!!!

Anonimen -> gori? (23.3.2005 7:15:24)

A že spet? No, upam da ni hujšega.

SANDY -> gori? (23.3.2005 7:51:07)

zagorelo je v novi kitajski restavraciji v centru na Jesenicah. Vnela se je kuhinjska napa in pol se je ogenj razširu zelo hitro po stolpnici..:hudicek:
poškodovanih ni blo

.ču -> gori? (23.3.2005 7:59:02)

A je na Jesenicah kitajska:zmeden:sploh nism vedla,pa vsak dan grem mem,zihr:zmeden::zmeden::zmeden:
Bo treba mal oci odpret:ups:

SANDY -> gori? (23.3.2005 8:05:42)

Pikaču, sej ni dolg..sej jest tud nisem vedla. Zm k je bil prej Mozart bar, koj zravb A-banke!

.ču -> gori? (23.3.2005 8:29:57)

Hvala SANDY,poj grem pa res vsak dan mem:ups:
...sam se pa zej spomnm k sm zadnc se cudn gledala,kaj zej za eni lampioncki visijo:)
To so pa poj zihr Kitajci...8)

polona2 -> gori? (23.3.2005 8:52:54)

Menda je kar "ornk" gorelo, pet stanovanj naj bi bilo uničenih, tako sem slišala, ampak, je ponavadi itak samo polovica resnice v tem :ups:, groza, ubogi Kitajčki :((...

Anonimen -> gori? (23.3.2005 9:21:26)

Na Jesenicah na Cesti Maršala Tita 41 je v torek proti večeru zagorelo v restavraciji Novi kitajski zid. Nekaj pred 21.30 je gasilcem uspelo ogenj pogasiti. V požaru nihče od stanovalcev in gostov ni bil poškodovan, vzrok požara in nastala gmotna škoda pa še nista znana, so sporočili s Policijske uprave Kranj.
Požar naj bi izbruhnil v kuhinji restavracije, se nato razširil v restavracijo in na njeno ostrešje, od tam pa na osem stanovanj, ki se nahajajo v prvem in drugem nadstropju stanovanjskih stolpnic na Cesti Maršala Tita 39 in 41.

baguSka -> gori? (23.3.2005 10:06:20)

Hmm še dobr na našmu koncu titove ni nobene gostilne..sam se je za bat da bi kšna mami kuhno zažgala..:zmeden: Bo treba zavarvanje povišat.. Tale titova je zgleda nevarna..:zmeden:

.ču -> gori? (23.3.2005 14:17:06)

Res je blo hudo,ko enkrat poj vids,se ti vsi tisti tm not k so to dozvel zasmiljo:(
Smo sli z Deni tm mem na sprehod in je prava katastrofa:(stolpnca cela cist crna od dima,fasada je gorela,okna so do petga al setsga stuka popokala,ljudje majo vse unicen,...:((

A si sploh lohk predstavlamo,kako je ce se ti dom,tud ce "samo" stanovanje v stolpnici cez noc spremeni v pogorisce,grooooooznnnnnnnn:((

Ubogi:(

anastasija -> gori? (24.3.2005 8:28:52)

Babnce moje, to je stolpnica blizu naše...ene par stran.Mislim, to je pa že obup!Samo še gasilci delajo na Đesenicah.:zmeden2: Aja, pa jst sm tud vidla mirko, no, v bistvu njenega možija.Pa zadnjič sm vidla pikabu z otročkom pa pupico z otročkom pa kužijem, ko sta šle od tuša proti centru. Mogoče se pa še jaz kdaj pridružim, ko zberem pogum pa čas hehe:metulj:

Stran: [1]