Mišni
|
Ja saj jaz, ko je bil otrok še manjši, tudi nsiem prodajala, ampak sem podarila. Zdaj pa ratujejo stvari že kar drage, tako da mi kar fino nanese, ko vse skupaj lepo prodam- Edino zdaj se mi je pa začelo dogajat, da so recimo vse kavbojke spodaj strgane, ker hodi po njih. Pa par majic ima ene male flekce, pa res ne vem, če bi kdo to kupil. Prodajam pa v komisijski trgovini in so mi še vedno vse prodali. Zdaj pa za te kavbojke, ki imajo strgane robove spodaj, to mi je jasno, da ne morem prodatui. Samo za kakšno majčko, ki ima pa kakšen čisto mali flekec kje, ki se res sploh ne opazi, se mi pa zdi v bistvu ... ne vem, čudno, da bi je ne nesla prodat, saj je vendar jasno, da cunje niso nove. Pa to govorim npr. o Tom Tayloer majici, ki nova stane npr. 19 evrovo, ali pa o Benetton majčki, ki recimo tudi ni poceni. Ali pa Champion. In to so drugače res lepe majice, ki niso ne vem koliko nošene bile sploh. Ali pa če je kje na kolenu npr. kakšen mali flekec od trave na kavbojkah, to se mi tudi ne zdi nič groznega, No, saj take so tudi prodali, to je res. Samo za te majčke pa res ne vem. Zdaj , ko je toliko tega blaga po trgovinah čisto poceni, res verjetno nihče več ne kupi, če je kje kakšen flek. Ma da bi pa za 0.50 prodajala, to mi je pa res brez veze. To pa potem raje podarim.