A ima mogoče katera doma napotnico za hormonski pregled krvi? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

gordy -> A ima mogoče katera doma napotnico za hormonski pregled krvi? (22.3.2005 21:07:09)

... ma ja... sej sem trapasto naslov postavila, ampak upam, da veste, kaj imam v mislih...
Tist listek, s katerim se gre na Polikliniko na Inštitut za radiološke preiskave krvi (al neki takega)

Sem dala kri konec februarja, za izvide bom pa izvedela šele na pregledu, ki ga imam maja...

Pa me zanima, katere hormone so mi pregledali, če sem imela prve tri kvadratke prekrižane...

Da vidim, kje pa kaj bo spet vse v redu z mano - itak da sam simuliram :((:((:((

HVALA!

Anonimen -> A ima mogoče katera doma napotnico za hormonski pregled krvi? (22.3.2005 21:08:18)

Jaz imam

Bojana

Anonimen -> A ima mogoče katera doma napotnico za hormonski pregled krvi? (22.3.2005 21:12:25)

Sem šla iskat.

Če je to tisi podolgovati papir, ki je zgoraj rdeč (kri) in spodaj zelen (voda) so prvi trije kvadratki za kri naslednji:

K-SR =vrednost do 15
K-Lkci = vrednost 4,0-10,0
K-Erci= vrednost od 4,2-6,3

To so vrednosti za odraslega!

Upam, da ti kaj pomaga!

Bojana

gordy -> A ima mogoče katera doma napotnico za hormonski pregled krvi? (22.3.2005 21:27:23)

Bojana!
Najlepša hvala za hiter odgovor!
Žal pa tist list, ki sem ga jaz imela ni bil tak....Bil je podolgovat, ampak bel...
Pa zdi se mi, da ta tvoj list bolj osnovne podatke o krvi daje, ne pa hormone....
Hvala še enkrat!
LP!

gordy -> A ima mogoče katera doma napotnico za hormonski pregled krvi? (23.3.2005 9:25:43)

Tash!
Kaj je napisano pri prvih treh kvadratkih? Ful ti bom hvaležna!
Hvala, res!

Stran: [1]