še eno vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> še eno vprašanje (22.3.2005 20:39:42)

Živjo

To vprašanje je predvsem za tiste punce, ki so že imele ss in nato čiščenje (izpraznitev maternice). Zanima me kdaj ste nato dobile mensturacijo? Ali ste jo dobile točno v rokih 4 - 6 tednov ali še kasneje? Meni je G rekla, da glede na to, da sem prej imela mensturacijo na 30 oz. 31 dni, da jo lahko pričakujem v 5. tednu oz. do konca tega meseca. Zanima me ali ste jo dobile v roku 6 tednov? Jaz jo namreč že komaj čakam da pride (kot bi dejala moja starejša kolegica - jo čakam kot pes na kost).

Hvala

p.s.
Ali mogoče veste kako hitro se zanosi po ss? Nekatere so mi dejale, da kar hitro.

VITA74 -> še eno vprašanje (22.3.2005 20:49:45)

Jaz sem jo jo dobila tako kot imam ciklus in sicer nekje med 28 - do 35 dni.
Glede ponovne zanositve po ss, pa so mjenja deljena, eni svetujejo najmanj 3M spet drugi ti znajo povedat da so zanosile že po prvi M...Verjetno se je treba zanest bolj nase in na svoje občutke.
Lp M

tia -> še eno vprašanje (22.3.2005 21:12:33)

Jaz sem dobila nekje 5 teden.
Zanosiš pa lahko kar takoj,ali priporočajo vsaj 2-3 cikluse oz. odvisno od dolž
ine nosečnosti.
Meni je po 1 ss G. rekla naj čakam vsaj 4-6 ciklusov ( NOSEČA SEM BILA NEKJE 8- 9 TEDNOV),po 2 ss pa je rekla da naj pčakam vsaj en ciklus potem pa gremo,pa je bilo tako.Sedaj že romom proti 20 t.

Želim ti ,da boš čimprej srečna:nosecka:.

pa pa

Tia

Anonimen -> še eno vprašanje (22.3.2005 21:19:09)

Želim ti mirno nosečnost in brez problemov.

Sama pa že nestrpno pričakujem to prekleto menstruacijo. So mi pa v bolnišnici dejali 1 ciklus.

Stran: [1]