Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 8.11.2008 8:07:20
|
|
|
|
S*
|
Krvomočnica je čaj in ga dibiš v lekarni, ali v Sanolaborjevih trgovinah. Jaz pijem matični mleček od medeksa in sicer kapsule Gelee Royale. Po 2 mesecih še ni učinka , ampak bom še nekaj časa nadaljevala, da vidim kaj bo.
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 8.11.2008 20:50:37
|
|
|
|
PetraSkok
|
Moj nasvet - drži se plodnih dni, tako sva se midva s fantom držala in v tretjem poizkusu je ratalo. Plodne dneve pa sem dobila na hrvaški spletni strani od Pliva Zdravje. Pa srečno! Nasvet - upanje umira zadnje!!
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 9.11.2008 12:18:44
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Athina IZVIRNO SPOROČILO: janja.k Ja, zanimivo bi bilo vedet kakšen način. Kaj moraš narediti med sexom, po njem, ... Kaj bi lahko vsaj malo povečalo možnost, da se prime? Evo, moj nabor "pomagal" s foruma ... Po seksu: noge v luft :-) DELAM! Med seksom: uživat ;-) UŽIVAM! Sicer pa: vitamin E, JEM! matični mleček, SEM JEDLA! krvomočnica NE PA ŠE VEDNO NIČ! Anonimna, tudi pri meni še vedno nič ... to so samo taki splošni napotki, ki pri vseh očitno ne delujejo. Ampak za punce, ki so prvič na forumu in teh stvari ne poznajo, je mogoče to prvič, ko slišijo za te stvari ... Mogoče bo pa prav njim pomagalo, da s pomočjo teh stvari postanejo srečke
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 12.11.2008 19:17:38
|
|
|
|
Anonimen
|
A folna kislina tudi povečuje možnost zanositve? Lp vsem
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 12.11.2008 21:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da folna kislina nč ne povečuje možnost zanositve vendar samo pripravi tvoje telo na nosečnost in mu da vse potrebne vitamine ki jih ti s hrano količinsko mislim ne moreš dobiti.
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 13.11.2008 7:54:24
|
|
|
|
tihoupanje
|
uuuuuuuuuuuuuuuu... Folna kislina.....Eden od B vitaminov. Nahaja se v zeleno-listnati zelenjavi. Tudi v soku surovega krompirja. Potrebujemo majhne količine tega vitamina. Kopiči se v jetrah. Posledica pomanjkanja le tega v nosečnosti (v prvem trimesečju!!!)= hude napake pri plodu, med njimi tudi Spina bifida. na kratko....... Ni res, da folna kislina" pripravlja naše telo na nosečnost" in druge navedene štorije........ Če uživate surovo sadje in zelenjavo, dobite čisto vse s prehrano, kar vaše telo in otrok potrebujeta. pa je idealen parazit. Vse, kar potrebuje, bo od vas vzel. Nič ga ne briga, če bo vama zmanjkalo vitanminov, mineralov......In pravnič ne morete narediti, da to preprečite. Celo vaš imunski sistem prelisiči, ko izloča določeno snov, ki imunski sistem prepriča, da ni parazit, da ga ta ne ubije in ne pospravi...... Edina izjema so ženske, ki imajo avtoimune bolezni. Pri njih so SS-i zelo pogosti. Nujno potrebno medikamentozno zdravljenje, oziroma nasploh "prigušitev" imunskega odziva z zdravili. to je na kratko....... Zato ne odlašajte s preiskavami pri zdravniku. Vztrajajte in odkrijte, če ne zanosite v enem letu, v čem je problem. In predvsem živite zdravo. Srečno!
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 15.11.2008 22:56:38
|
|
|
|
midita
|
hey!sem nova na formu.midva z mojin se že trudiva približno 2 leti na vendar nič iz meseca v mesec .gremo v novi boj za
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 5.12.2008 0:16:47
|
|
|
|
škorpijončica
|
Živjo! Tudi jaz sem ena tistih, ki upa, da bo test kmalu pozitiven, potem pa pride vsak mesec razočaranje... Najbolj me pa jezi to, da sem že nekaj let tako odgovorno skrbela za kontracepcijo, da ni šans da bi brez začšite, ker se nosečnost zelo hitro lahko priprti ko tega nočeš, potem pa se z fantom končno odločiva, da hočeva imeti otroka, pa izvem, da je možnost zanositve vsak ciklus samo 25%!!Če bi vedla prej, da je tko.. Že par mesecev je šlo mimo, pa nič. Pol leta pred to odločitvijo, da bi rada imela otroka sem nehala z tabletkami, opustila kajenje, prekinila vegetarjanstvo,.. skratka storila vse, da bi zagotovila dobre pogoje. Zdaj že računam ovulacijo in vem, da se nekateri ko to berete jezite, da naj bom potrpežljiva, ampak sebe pa v to ne morem prepričat, klub temu, da sem zdrava mlada in da ne bi še smela skrbeti glede tega... Saj ne da se mi kaj mudi ampak želja je vse večja, mislim, da me razumete. Vso srečo tistim, ki čakate in veliko + testov vam želim!
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 5.12.2008 12:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce tut jest sem nova na formu.Midva z mojim sva se trudila skoraj leto in pol hodila sem redno na preglede po letu in pol sem v spodnjem delu trebuha imela ne znosno bolečino odšla sem k ginikologu in ogotovil mi je ciste zelo velike, sledila je laparoskopija. Zdaj bo tretji mesec po laparo in upam na to da bom čimprej ratako. Tudi pri meni je zlo veliko s psiho povezano želja po je neizmerna. Bomo videli kaj bo upam na najboljše da čimprej zagledam . Držim pesti tudi za vas. lp
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 5.12.2008 13:44:11
|
|
|
|
Inana
|
Vidim, da je kar nekaj novih na forumu ... Pridružite se nam na temi "II pričakujemo decembra". Pa veliko sreče z vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 5.12.2008 17:26:20
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Ne razmišlaj o tem in bo prišlo samo od sebe. Bolj se boš obremenjevala bolj dolgo bo trajalo.
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 4.1.2009 21:36:13
|
|
|
|
škorpijončica
|
USPELO NAMA JE!!! UPAM DA BO VSE V REDU DO SEPTEMBRA.
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 4.1.2009 21:58:08
|
|
|
|
anchy82
|
USPELO NAMA JE!!! UPAM DA BO VSE V REDU DO SEPTEMBRA. Škorpijončica, ČESTITKE za !!! Želim ti lepo in mirno nosečnost ter zdravega septembra!!!! Jaz sem pa septemberka 2008 - 10.9.2008 sem postala mamica najlepši punčki Viti!
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 4.1.2009 22:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ČER Vsem novim čestitam. Pri meni za enkrat nič novega gremo v 4krog po laparo.
|
|
|
|
RE: kako povečati možnost zanositve??? 5.1.2009 9:05:29
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 USPELO NAMA JE!!! UPAM DA BO VSE V REDU DO SEPTEMBRA. Škorpijončica, ČESTITKE za !!! Želim ti lepo in mirno nosečnost ter zdravega septembra!!!! Čestitke še od mene!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?