|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Britje ženskih tam spodaj
28.10.2008 15:54:46   
*mačka*
Moj ma tut rajš na kratko pristriženo in urejeno user posted image

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.10.2008 19:19:23   
helena80
Nama je najbolj všeč čist na nulo.

(odgovor članu *mačka*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.10.2008 19:38:59   
MTFP
Tudi midva sva za nulo user posted image

(odgovor članu helena80)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.10.2008 19:59:54   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Probala bi brazilsko, ker je potem bojda super user posted image sam bolečina je pa drug problem... 

Bolečina je samo prvič malo bolj huda ... ampak ni ne vem kake sile ... Potem pa vedno manj boli. Še posebej če to redno prakticiraš. Pa taprava dolžina dlačic mora bit, drugače te že pri samem nanosu voska boli.

user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.10.2008 14:38:38   
SRCCEK
Meni dlake niso všeč, zato se vedno brijem.....včasih vse, všasih pustim črtico in  moj user posted image  se nad tem nič ne prtožuje user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.10.2008 15:50:29   
_mili86_
trudim se da sm čim bolj gladka, ker tako mu je tudi najbolj všeč, ampak kdaj sm pa tudi malček lena pa se mi ne ljubi vsakič ... tako da takrat mora potrpet user posted image

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.11.2008 14:34:20   
Anonimen
Nama so pa moje dlake čist všeč in se sploh ne brijem. Dlake si občasno samo skrajšam s škarjami in populim dlake, ki štrlijo iz kopalk.  
Enkrat sem se pobrila čist na nulo pa nama ni bilo všeč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?