rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka Jaz absulutno ne prenesem nobene navlake, kjer se nabira prah in raznega kiča... Pa vedno dobim za rojstni dan... Imam že tako malo stanovanje, pa še to sam kič zasede. Kar se mene tiče, bi že vrgla stran, ampak je moj preveč navezan na avtomobilčke iz otroštva, ki so razstavljeni po celi dnevni, na enga grdega prašiča šparovček, ki ga je dobil za rojstni dan, v kuhinji je pa razstavljen motor z Barby punčko, ki jo je tud dobil za rojstni dan. Potem pride kolegica in trdi, da imam pospravljeno in čisto... Sem pa mojemu že povedala, da nočem v hiši potem nobene navlake. Kuhinja bo velika z otokom in ravnimi, čistimi linijami, verjetno bela, bisok sijaj in ker sva zraven načrtovala shrambo (vrata naj bi bila drsna steklena, kot nekak estetski dodatek), tako bo vsa navlaka pospravljena v shrambi, ostalo bo pa po predalih in omaricah. Bom imela tudi dve polički, ampak ne bo gor nobene navlake - mogoče kakšen moderen svečnik, majhen kaktus, mogoče tudi kakšne skodelice za kavo - vse v nekakšnem načrtovanem redu. Nobenih Barbik na motorju... Edina stvar, ki bo na pultu, bo kavni avtomat - čeprav imajo ameriške hladilnike z vgrajenim kavnim avtomatom, ampak sem študirala, da je to lahko problem, če se ti pokvari. Barva sten še ne vem točno, ampak če bo kuhinja bela, bom dala verjetno namesto ploščic emajlirano steklo z aluminijevim okvirjem v eni bolj živi barvi. Samo eni in nič več, da malo razbije sterilnost, ki mi je pa sicer všeč. sanjaj.....